Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Folk slit no

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Folk slit no

juli 21 2023 - 13:00
Fader så trist at så mange slit sånn no..
Bra at folk skriv om korleis dei har det, men Huff..

Er veldig mange som har det forferdeleg og skriv om at dei vil gi opp livet no. Er utruleg trist. Og så får ein ikkje hjulpe alle desse folka heller..
Det er som om ein skulle ha trudd på ein Gud.. : /
Avatar

Re: Folk slit no

juli 21 2023 - 13:53
Å tro på noe større og godt vil gjøre livet mindre kjipt, men livet er så kjipt at det er god grunn til ikke å tro på noe.

Avatar

Sindre00

juli 21 2023 - 18:21
Hvilken statistikk baserer du dette på? Er det egentlig så mange flere som sliter nå enn før?
Avatar

Re: Folk slit no

juli 21 2023 - 18:36
Frikar

Virker som at det baserer seg på innlegg som har vært på siden i det siste. Det er ihvertfall mitt inntrykk av det Sindre skriver. Dermed ikke noe statistisk grunnlag annet enn at det har vært litt høyere andel av folk som er lei, som sliter med tunge tanker og slikt den siste tiden her på siden.
Og det er jo noe som skjer innimellom det.

Vil vel tro at det på generelt grunnlag er ganske så likt opp igjennom tidene hvor mange som sliter, selvom årsakene kan være varierende alt ettersom hva samfunnet har fokus på og slikt.
Dersom det er statistisk forskjell så vil jeg personlig tro at det kommer av at kunnskapen er høyere, i tillegg til at diagnosene er flere, i disse dager. Pluss at det over tid har vært mye fokus på åpenhet og gjøre en innsats på å dempe/fjerne stigmaet rundt psykiske utfordringer. Og i de siste årene, stort fokus på åpenhet blant gutter og menn.

Men det er altså min forståelse og mitt inntrykk av det som Sindre skrev.
Håper du har en best mulig dag og at helga blir best mulig for deg :)
Avatar

Re: Folk slit no

juli 21 2023 - 19:13
Er ikke rart folk sliter som faen under ett slikt system som dette! Hva skal til for at folk skal forstå hvor menneskefiendtlig og ondskapsfullt dette systemet er? Hvor mange må få helsa si og livet sitt ødelagt av dette systemet før folk våkner opp? Hvor mange må dø?
Til forsiden