Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Førjulstiden, - er ikke lik for alle.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Førjulstiden, - er ikke lik for alle.

nov 5 2014 - 04:40
Vi går inn i en fortryllende tid, hvor mulighetene for å bygge sosiale netterk er store. Alle har så god tid for hverandre spesielt i handlekøene ved kassapparatene, - den "fastlåste" situasjonen er som skapt til å måle andre og ikke minst bli sett, målt, veid og vurdert. Kafeteriane er nesten alltid stufulle av trivelige, sosiale mennesker som alle er medelsomme om sine nyervervede erfaringer i hverdagen.
Intimiteten på bussturen hjem med alle varene innbyr til ytterligere flere nye bekjentskaper, enda godt at årstiden er forbundet med masse bekledning. Andre foretrekker bilkjøring i juletrafikken med alle de mange plutselig intense situasjoner med nye beskjentskaper, tenk vilken felleskapsopplevelse en kan få i løpet av utfyllingen av skadeskjemaene.
Og givergleden er stor, så det er store muligheter for å få influensa, og for å ikke snakke om høydepunktet med den stille, ettertenksomme og intense stunden sittende på legekontoret.
Til forsiden