Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Følge hjerte eller hjernen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Følge hjerte eller hjernen

jan 5 2021 - 21:23
Vet ikke helt hvor jeg skal publisere dette men ble her.

Har et vanskelig valg som tar opp mye energi om dagen og vil gjerne høre folks meninger og erfaringer.

I høst begynte jeg på folkehøyskole og hadde en tøff oppstart med mye nedstemthet utmattelse og tanker. Mye tanker ble om jeg skulle dra hjem eller om jeg skulle avslutte skoleåret. Gikk også til psykolog en kort periode. Tiden var tøff både fordi det var nytt og mye fordi jeg hadde uløste problemer med min mentale helse før jeg begynte (angst og ensomhet) Kom meg allikevel igjennom halvåret. Har nå begynt igjen etter jul og har den samme følelsen som første gang om ikke sterkere. Hjerte og kroppen min sier at det jeg gjør er galt og at jeg er i mye smerte og lengter hjem. Mens hjerne forteller meg hva som er lurt og logisk, forhold til det økonomiske, mestringsfølelse, har ingen ting å gjøre hjemme. Allikevel føles det galt å skulle gå igjennom så mye smerte. Men avslutter jeg nå vet jeg ikke om jeg kommer til å angre

Vet så klart at dette er et valg kun jeg kan ta
Avatar

Kombinere hjerte og hjerne ?

jan 5 2021 - 21:40
Hvis du på forhånd kunne finne ut noe å fylle hjemmetiden med, ta opp fag, ta et nytt fag, jobb/frivillighet - så er det vel mulig å gi seg siden du erstatter oppgitt halvår med noe nyttig. Ellers så er du jo litt over halvveis og i årets kanskje kjedligste måned. Og det er ikke så mye nytt nå som i august. Dermed er du jo svært godt avgårde, mer enn godt halvveis med alt nytt og tidsrom. Januar er lang, men februar kort og i mars er det jo snart vår. Og det blir lysere og lysere ute hver dag.
Avatar

Re: Følge hjerte eller hjernen

jan 9 2021 - 16:15
Nå er jo folkehøyskole ment som et "finne ut av seg selv" - tilbud, så dette høres ut som helt naturlige prosesser. De har vel en rådgiver som kan bistå deg?
Til forsiden