Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler ikno

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler ikno

okt 8 2010 - 23:39
Heihei, jeg er 15 år straks og er utrolig deprimert. Jeg er transeksuell og det sliter jeg jævlig med hver dag. Men nå den siste tida har jeg vært ekstra deprimert, samme hva jeg gjør klarer jeg ikke å føle lykke eller kjærleik. Alt virker bare helt tom, jeg bruker å gjøre ting jeg er livredd for slik at jeg i det minste kan føle frykt. Har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre for at dette skal bli bedre?
Avatar

Re: Føler ikno

okt 10 2010 - 11:14
Hei Caleb

Det er veldig vondt å ha det sånn som du beskriver.
Først vil jeg spørre deg om du har noen å snakke med dette om? Alså både dine seksuelle preferanser og depresjonen? Når man er i din alder er det alltid veldig vanskelig å være annerledes, og da kan det være greit å snakke med noen man stoler på om det.
Og så vil jeg råde deg til å ta kontakt med lege,for å snakke om depresjon, samt vurdere mulighetene for å bruke medisin eller ta imot terapi.

Jeg synes det høres ut som du trenger litt hjelp utenfra for å komme deg på beina.

Ønsker deg god bedring og håper det letter snart.

Mvh iselin42
Avatar

Re: Føler ikno

okt 11 2010 - 22:08
Jeg har forsåvidt ei veninne som sier at hu kan prate med meg om det, men det blir liksom aldri noe av det. Og jeg har venta i 1 år på å få en psykolog som ikke er helt tulling i hodet. Tror det nærmer seg nå, men om det ikke blir snart tror jeg sannelig ikke jeg klarer mer.
Avatar

Re: Føler ikno

okt 15 2010 - 22:13
Huff, dette var ikke bra, stakkar deg! Jeg håper at du finner en psykolog som du kan prate med og føler deg vell med. Jeg har også vært borti mange rare psykologer/leger, men nå har jeg funnet ei som virkelig vil hjelpe meg, det tok litt tid,men jeg er sikker på at du også finner en. Livet er en berg og dalbane, vi må bare lære oss å renne den ordentlig. Jeg håper du blir bedre, jeg sliter med depresjon/angs for tiden. Så jeg vet hvordan det er å være mede. God bedring. Varme tanker fra meg,

jente 20 år
Til forsiden