Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere som sliter med studier?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere som sliter med studier?

aug 11 2019 - 17:26
Hei! :)
Jeg føler meg litt alene akkurat nå... Alle jeg kjenner er enten ferdig utdannet eller godt i gang med studier og ser ut til å gjøre dette uten problemer.
Jeg klarer ikke komme igang med noe... Har studert ett år, og klarer ikke et sånn år en gang til, hvor jeg måtte presse meg gjennom alt hver dag for å ikke få fravær.
For ikke å snakke om gruppearbeid! I tillegg til de første dagene hvor det er lagt opp til at man skal bli kjent med hverandre. Jeg blir kvalm bare av å tenke på det.

Er det flere som kjenner seg igjen? Eller er jeg rar?
Avatar

Re: Flere som sliter med studier?

aug 11 2019 - 17:55
Kanskje du kan ta en pause på studiene?

Senere kan du bestemme om du ønsker å starte igjen eller ikke.
Avatar

Re: Flere som sliter med studier?

aug 23 2019 - 11:09
Vet nøyaktig hvordan du har det. Jeg skal fortsette studiene over nett fordi jeg sliter så mye med å fullføre. På nett får jeg også lengre fullføringsfrist og slipper å forholde meg til gruppearbeid og annet. Ja, nettstudier koster litt, men for meg er det verdt det om jeg vil komme videre i livet. Man trenger også en del disiplin for å studere over nett, men kanskje du finner det lettere sånn?

Uansett skjønner jeg deg godt.
Avatar

Re: Flere som sliter med studier?

aug 23 2019 - 19:40
Jeg vurderer også sterkt nettstudier! Dette er andre året jeg har trodd jeg endelig skulle klare å komme igang men ikke har klart...

Jeg har egentlig veldig lyst til å fortsette, for å få flere jobbmuligheter...

Klarer jeg ikke neste år, noe jeg tviler på med mindre det skjer noe drastisk, blir det nok så jeg prøver et nettstudie.
Til forsiden