Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere som har opplevd frekke mennesker inne på chatten her?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere som har opplevd frekke mennesker inne på chatten her?

mai 23 2023 - 21:14
Først og fremst: Jeg digger chat funksjonen her inne, jeg har mange ganger snakket med fantastiske mennesker som virkelig hjalp meg enormt mye i mine svakeste øyeblikk.

Men, i dag opplevde jeg noe veldig uventet og ubehagelig. Jeg opplevde ei som var direkte frekk. Jeg forklarte situasjonen min, og hvorfor jeg var paranoid.
Fikk vage svar som egentlig fikk meg til å bli enda mere redd, så jeg fikk panikkanfall.
Spurte om råd, fikk til svar "du kan spise noe".

For meg som lider av angst og særlig paranoia, led dette til at jeg begynte å tro at hun vet hvem jeg er, har sikkert hørt masse rykter om meg og helt sikkert hater meg.

Dette synes jeg var en sår situasjon, så jeg lurte på om flere her inne har opplevd noe lignende?

Dette er ikke et innlegg hvor jeg synes synd på meg selv, jeg er bare fremdeles litt stresset bare.
Avatar

Re: Flere som har opplevd frekke mennesker inne på chatten her?

mai 23 2023 - 23:16
Ja faktisk. Jeg ba dem dra til helvete en gang. Men jeg tror ikke det er så mye bedre andre steder.
Avatar

Re: Flere som har opplevd frekke mennesker inne på chatten her?

mai 24 2023 - 02:59
Ja, det kan være en del ufine svar her dessverre. Dette er jo et sted hvor mange mennesker med psykiske lidelser samles. Folk er jo plaget på forskjellige nivåer og noen har nok veldig store mentale plager. Dette tror jeg kan være mye av grunnen til at noen er så ufine mot andre. Jeg pleier å tenke når folk oppfører seg sånn at de sikkert har mer enn nok med seg og sitt også velger jeg å overse innlegget. Jeg skjønner dog veldig godt at det ikke er så lett for deg å overse når du har de plagene du har. Jeg håper det går bedre med deg nå.
Avatar

Re: Flere som har opplevd frekke mennesker inne på chatten her?

mai 24 2023 - 19:09
Nå jobbet jo Ted Bundy faktisk som "veileder" i en hjelpetelefon i sin tid, så det er vel ikke nødvendigvis de beste folka som ender opp i disse "stillingene".
Avatar

Nei...

mai 24 2023 - 19:22
Bare veldig uvitende og tåpelige noen ganger

Men jeg lar de ikke spolere mitt liv : - )
Avatar

Burde vært feks studenter innen psykiatri

juni 10 2023 - 19:42
De som sitter å tar i mot mennesker i dyp krise burde jo ha en eller annen utannelse eller studere psykiatri.
Får inntrykk av det er svært unge personer som egentlig ikke bryr seg det døyt og ikke har erfaring med hva det vil si å slite psykisk .I tillegg burde det vært litt lengre samtaletid eller at de er litt mer flexible når de snakker med en som er dypt nede og sitter med selvmordstanker
ganske ille å bare få en rask beskjed om at nå må vi avslutte etter 10 eller 15 minutter eller hva det er.
Avatar

.

juni 11 2023 - 10:51
Har ikke akkurat opplevd frekke mennesker men jeg har opplevd at noen har spurt om snappen min, etter noen dager etter å ha snakka i chat selvfølgelig. Men så ga jeg snappen min fordi at denne personen var hyggelig… trodde jeg da. Når han addet meg så spurte han meg om jeg kunne sende fotbilder. Så da måtte jeg blokkere han. Sletta han som venn her med engang han gjorde det også for sånne mennesker vil jeg ikke ha på sidetmedord. Husker dessverre ikke hva han heter her så kan ikke advare dere mot han… men kanskje flere her har opplevd det samme?
Avatar

Til Megdegjeg99 var det fra chatten?

juni 11 2023 - 11:14
Hei Megdegjeg99 Er det slik at du først snakket med personen på chat ? jeg mener da chat funksjonen som er den blå
boblen som det står : her kan du chatte med oss? eller traff du han via legg til en venn uten å ha chattet først via den
blå sprettopp boblen her kan du chatte med oss.?
Hvis du traff han først via den chat boblen så er jo dette hårreisende
Avatar

.

juni 11 2023 - 12:57
Jeg tror han fant meg via et innlegg jeg la ut. Han addet meg også begynte han å spørre om hvordan det går med meg, og sånne vanlige spørsmål. Så i chatten så var han snill og hyggelig. Men på Snapchat så var han en helt annen person. Det var ikke på den blå sprettopp boble greia nei. Det er inne på chat feeden man kan finne på startsiden, der man også kan finne venneforespørseler.
Avatar

Takk for dette innlegget

juni 17 2023 - 16:42
Hei

Har dessverre ikke opplevd at chat tjenesten har hjulpet noe særlig. De er veldig raske til å avslutte, noe som har gjort at jeg har følt meg verre etter å ha kontaktet dem enn jeg gjorde før. Jeg har sluttet å sende forespørsel på chat. Jeg har ringt en gang. Veldig dårlig erfaring dessverre. Ble med den ene gangen.

Høres rart ut-men hjelper å se at andre også har hatt dårlige erfaringer. Føler meg litt mindre gal.

Jeg har hatt veldig god erfaring med å sende melding til de. Da har jeg fått gode svar. Føler meg tatt på alvor. Det er det verste med å være nede for telling synes jeg- følelsen av å være gal, det at ingen tar deg på alvor-virkelig ser deg på ordentlig.
Avatar

svar

juni 28 2023 - 23:07
ja
Avatar

.

sep 8 2023 - 19:28
ja alltid
Til forsiden