Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere med lavt stoffskifte?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere med lavt stoffskifte?

mai 20 2020 - 20:00
Jeg har hatt diagnosen lavt stoffskifte i flere år og lurer på om flere her inne har den samme diagnosen?
Avatar

Jeg har også lavt stoffskifte.

mai 25 2020 - 23:47
Er det noe spesielt du ønsket å snakke om? : )
Avatar

Re: Flere med lavt stoffskifte?

mai 27 2020 - 13:12
Jeg lurer mest på hvordan kosthold og livsstil andre med lavt stoffskifte har? Jeg har tenkt til å prøve elimineringsdiett i noen uker for å se om jeg merker noen endring.

Jeg har gått på Levaxin i ca. 8 år, men har endret styrke og dose i varierende grad. Har lest mye om at kosthold kan spille en stor rolle og prøver derfor å sette meg inn i det.
Avatar

Re: Flere med lavt stoffskifte?

mai 27 2020 - 22:14
Takk for svar! Kjedelig å høre hvordan du har det/har hatt det. Jeg har startet gradvis med større inntak av fiber og et mer næringsrikt kosthold. Merker at fordøyelsen kommer seg, men er en lang vei igjen. Jeg skal prøve elimineringsdietten snart, har lest mye bra om at det kan fjerne hva som trigger fordøyelsen og tarmen, slik at det blir bedre.
Avatar

Re: Flere med lavt stoffskifte?

mai 30 2020 - 18:50
Tusen takk for svar! Ja, jeg tror kostholdet har mye å si. Har hørt at det å fjerne gluten, soya, melkeprodukter og egg i fire uker skal hele tarmen litt, slik at man kan innføre en og en matvare igjen. Igjen, tusen takk for at dere deler! Setter stor pris på det :-)
Til forsiden