Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere med en jobb som krever godt humør

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere med en jobb som krever godt humør

feb 8 2022 - 17:24
Jeg står i butikken nå og hater alt og alle. Men som alle vet må en selger smile hele tiden og yte service. Jeg klarer alltid å slenge på et smil når kunder kommer inn. Jeg er ikke en av de selgerne som er i dritt humør og får andre kunder til å føle seg drit. Jeg skal ikke prakke mine dårlige dager på andre. Men her står jeg og bare teller ned til jeg kan dra hjem. 4timer igjen... Fml. Jeg hadde sluttet i jobben, om ikke frykten for å søke ny jobb med intervjuer osv var hindringen.. Har heldigvis en annen jobb som jeg trives veldig godt i. Skjønner egt ikke hvorfor jeg utsetter meg for det her. Jeg har nok blitt her fordi temaet og sjefen er herlige. De beste jeg har vært borti. En god sjef er ikke ofte man får. Eller har dere andre her inne byttet jobb grunnet det psykiske eller står dere i det?
Avatar

huttemeitu ja da

feb 9 2022 - 01:11
ja jeg har byttet jobb
pga psyken
opptil flere ganger
jeg har også stått i en
pga psyken
det endte med angrep på en kollega
nå er jeg 100 % ufør da
det beste rådet jeg kan gi deg
er å veie pluss og minus
opp mot hverandre
kjenn på magefølelsen!
Avatar

Hei!

feb 9 2022 - 10:05
Ja, jeg jobber med mennesker, så da må man ha godt humør uansett- Være "tilstede" og hyggelig. Jeg kan ofte grue meg litt i forkant, men når jeg først kommer i gang, så bruker det å gå fint.

Apropo å bytte jobb, så skjønner jeg godt at du kvier deg, det er vel noe alle kan kjenne på og har man angst, så blir det en mye større utfordring. Vær litt kresen når du ser etter en annen jobb, siden du har gode kollegaer og en bra sjef der du er nå. Du kan jo også søke på de jobbene du virkelig har lyst på og er kvalifisert for og møte opp til intervju hvis du blir valgt ut til det, så får du øvelse og så tar kanskje valget seg selv hvis du får et fristende tilbud.

Lykke til!
Avatar

Re: Flere med en jobb som krever godt humør

feb 9 2022 - 17:19
Den andre jobben er i omsorgsbolig, så at der kan man jo være seg selv. Den gir meg veldig mye, og har lært veldig mye. Men jeg trenger en jobb ved siden av, fordi den jobben i boligen klarer jeg ikke jobbe mer enn 50% da det er krevende mentalt. Så den butikk jobben er liksom en avlastning. Det er jo bare å selge liksom. Så tenker jeg at jeg vil ikke la psyken gå utover at jeg må bytte jobb. Jeg må nok bare jobbe mer med selv for at jeg vil være der jeg vil være. Takk dere:)
Til forsiden