Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere her som bruker orgonitt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere her som bruker orgonitt?

juni 21 2018 - 21:11
Jeg har funnet mye glede i orgonitt/orgone ved å bruke det som et verktøy i livet siden forrige oktober. Jeg har også gitt bort endel og får positiv respons. Nå som jeg har så mye jeg trenger og alle jeg bryr meg om har fått sin orgonitt skal jeg begynne å legge det ut rundt i nærmiljøet.

Jeg bærer ikke på mye konspirasjonsteorier, jeg bare merker at orgonitt hjelper meg og min familie. Og jeg dømmer ikke folk med "radikale" holdninger og mistanker mot "the man". Det er ikke så rart det blir sånn. Jeg tror dog at all denne wifi-strålinga og mobiltelefonien vi vasser i ikke er helt heldig. Orgonitt hjelper mot disse forstyrrelsene det kan medføre.

For min del hjelper det på et emosjonelt plan, og i min ferd mot et bedre 'jeg'.

Er det flere her som bruker orgone? Til høyspentmaster, bønn, meditasjon, selvutvikling. Etc. La oss chatte her.
Skepsis kan startes i en egen tråd. Jeg vet hvordan det er å tvile, og tvil er næring for fortvilelse. Så la oss raringer ha vårt hjørne i dette kaotiske universet vi må leve it.

Fred og kjærlighet og alt det der :)
Til forsiden