Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fengsel straff

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fengsel straff

aug 18 2016 - 08:37
Det heter att han og han er dømt til fengsel straff men er det noen straff å sitte i norske fengsler i dag ? De har ganske stor frihet i norske fengser i dag unntaket er vel varetekt perioden . Eg kjenner en vinnings kriminell og han sier det er ferie å sitte inne , han gjør brotsverk i dag og gler seg til å komme inn og sone for det sier han for da skal han kjøre plenklipper etc. Det burde vært mer isolasjon og mindre frihet i norske fengsler sånn att folk skjønner att de har gjort noe galt og da vil de kansje tenke seg litt om før de gjør nye lovbrudd , skal eg gidde å sitte inne igjen .
Avatar

Re: Fengsel straff

aug 19 2016 - 21:40
Jeg er glad fengsel er fint for jeg har anmeldt personer jeg er glad i (pga. overgrep) og jeg hadde aldri anmeldt og kommet meg bort fra disse hvis fengsel er horribelt. Tenk på det også. Men jeg ser også din side, jeg er likevel glad for at jeg nå kan ha et liv og ikke er med denne personen, selv om jeg innerst inne er glad i denne.
Avatar

fengsel straff

sep 14 2016 - 16:22
Mange har det alt for bra i fengselet. Det burde absolutt bli strengere. Får følelsen at det er lettere å få midler for at fangene skal trives på innsiden, enn det er for psykiatrien å få midler som kommer bruker til gode.
En annen ting som burde bli strengere er straffene. Å få bare 13 år for å drepe et barn er latterlig. I tillegg kommer man som regel ut lenge før. Noen burde ikke komme ut igjen noensinne. Vi er så opptatt med å ta vare på de kriminelle at vi glemmer ofrene og de eventuelle fremtidige ofrene.
Avatar

Re: Fengsel straff

okt 7 2016 - 12:43
Straffene er for lave. Noen får kun noen få uker for ting som virkelig er ille, men man blir bare mer kriminell av å være i fengsel og mange må bæsje på plenen fordi de ikke får gå på do når 100 skal følges før dem. Mange blir banket opp i fengsel. Hvis du trur fengsel i Norge er drømmen så kan du se programmet "Helene sjekker inn" der hun besøker fengsel. Jeg har vært på psykiatrisk, noe som er spaopphold iforhold til det der. Jeg trur ikke dere helt vet hva dere uttaler dere om, noe som er forstålig ettersom den oppfatningen har eksistert lenge.
Avatar

Re: Fengsel straff

okt 27 2016 - 14:39
Det samme maset om "hvor fint det er i norske fengsel." Hvor mange av dere har vært bak murene? Jeg vet alt om dette, ALT. Hold dere til fakta eller hold kjeft. Husk at alle kan havne bak murene, man vet aldri. Fengsel er: jobbe, spise, lufte og sove. Skal man ha noe så må man jobbe eller gå skole. Og nei: ingen har telefon og internett.

Avatar

Du lucifer

okt 27 2016 - 17:15
Ta deg en tur til Iran og Irak og andre diktatur og son der nokke år, så tenker jeg du fort vil hjem til Ullersmo
Avatar

Ingen ferie

okt 27 2016 - 23:26
Fengselet i Norge er ikke så bra som folk tror. De får ikke alt på et sølvfat, og det er alt annet enn gøy å sitte inne! Noen kan selvfølgelig synes det er deilig, men det vil ikke si at de ikke synes det er kjipt. Det kan være deilig for de fordi de "kommer seg vekk" fra miljøet, er trygg der hvis noen er ute etter de og får en pause fra det forferdelige livet de lever. Men om fengsel er en ferie og koselig? Langt ifra. Jeg er rimelig sikker på at de fleste som sitter der mener det er bedre på utsiden
Avatar

"alltid noen som har det verre"-opplegg

nov 14 2016 - 20:36
Dette blir litt "alltid noen som har det verre"-opplegg. Selv om fengsel er tortur i enkelte land som Irak osv. betyr det ikke at vi trenger å starte tortur i Norge. Ikke rart det blir krig, når den holdningen eksisterer. Vi i sidetmedord burde værtfall være forstå at folk kan bli kriminelle. Med psykose, PTSD, dissosiasjon osv. og alt det der er det ikke alltid man gjør ting man kan stå for. Selvfølgelig ingen unnskyldning, men trur ikke man trenger å være psykolog for å forstå at verden blir mindre kriminell av å utsette kriminelle for tortur (noe som er kriminelt for de som lurer.). Ikke akkurat mindre tortur i Irak med tortur i fengsel. Måtte bare skrive dette og tenker seff at det ikke var noe galt av trådstarter fordi sikkert halve befolkningen i Norge tenker at fengsel sikkert bare er luksus :)
Til forsiden