Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fastlege i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fastlege i Oslo?

jan 16 2017 - 21:29
Hei, noen som vet om og kan anbefale en flink kvinnelig fastlege i Oslo. Ønsker å finne en fastlege som har litt forståelse for psykisk helse og spiseforstyrrelse, og tar det alvorlig. En som er forståelsesfull, ser hele pasienten og viser interesse for å være til støtte.
Fastlegen jeg har nå virker som ikke forstår noe eller tar spiseforstyrrelse noe alvorlig i det hele tatt.
Avatar

Re: Fastlege i Oslo?

jan 16 2017 - 23:44
Hei. Kanskje nettsiden legelisten kan være deg til hjelp? :)

God jakt
Avatar

Re: Fastlege i Oslo?

jan 17 2017 - 20:28
Har vært inne på legelisten og sett på kommentarene til flere leger, men sjelden noen av kommentarene sier noe om legen har noe forståelse for psykisk helse. Så syns det er vanskelig å velge ut i fra den siden. Er jo veldig mange leger som er flinke og hyggelige, men likevel ikke har så mye forståelse for psykisk helse og sf.

men tusen takk Kraken :)
Avatar

Re: Fastlege i Oslo?

jan 18 2017 - 14:33
Det er vel det som er litt faren med alt av helsepersonell, man vet ikke før man har prøvd, hvordan det funker. Det er jo så mye personkjemi inne i bildet. Jeg har selv hatt leger i begge ender av skalaen, og det har så uendelig mye å si å bli sett og hørt av sin lege. Håper du finner en som forstår og både ønsker og evner å hjelpe deg :)
Avatar

Re: Fastlege i Oslo?

jan 20 2017 - 23:09
Det er sant. Er vanskelig å si før man har prøvd og truffet legen. Ja, har veldig mye å si. Så derfor ønsker og tenger jeg å finne en som vil gjøre det. Er sliten og lei av å ikke bli forstått, sett og hørt.
Tuden takk :)
Til forsiden