Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Familieopphold på psykiatrisk sykehus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Familieopphold på psykiatrisk sykehus

nov 12 2020 - 05:59
Noen som har vært på familieopphold på psykiatrisk sykehus og vil dele erfaringer rundt dette? Min behandler tror at jeg og familien min kunne hatt nytte av det. Det er jeg som er syk (angst og depresjon). Angsten min trigges av mann og barn og jeg har lyst å rømme fra alt. Veiledning og hjelp til å klare å stå i det dagligdagse hadde sikkert vært lurt. Men jeg syns det høres så drastisk ut å ta ungene ut av skole og bhg. For å putte de inne på et nytt og ukjent sted for 6 til 12 uker. Jeg vil jo at de skal ha et så normalt liv som mulig, til tross for at jeg er syk. Om ungene blir borte fra venner i nesten tre mnd. er jeg redd de skal bli utenfor når vi kommer tilbake.

Hvilke ulike senter fins det og velge mellom? Noen som vil fortelle om der de var? Viken er nærmest oss. Og selv om stillhet og ro er noe som er bra for meg, er jeg redd det kunne blitt kjedelig for resten av familien der. Andre alternativ?
Til forsiden