Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fagfolk med kjennskap til narsissisme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fagfolk med kjennskap til narsissisme

sep 20 2016 - 09:44
Hei,

Jeg lurer på om det finnes noen som kan anbefale en terapeut/fagfolk som har innsikt i narsissisme og personlighetsforstyrrelser type B?

Jeg trenger sårt noen å prate med ifm separasjon fra ei kone med sterke trekk av dette.

Dette er snakk om i Trøndelag hovedsaklig.

På forhånd takk!
Avatar

Hei.

sep 25 2016 - 03:46
Har en bror som er ekstremt kald og beregnende saa vet hvordan det føles.Ofte lurt paa om min bror har mangelfullt utviklete sjels evner eller dvs mangelfullt utviklende empatiske trekk.Han benytter seg av folk, men er kun interresert i aa bry seg hvis det er noe aa hente for ham aa det er og har vært veldig traumatiserende.Han ser ikke andres behov uten aa være kald, beregnende og full i egen agenda.Noen ganger maa man være kynisk, mens han er konsekvent kynisk og manipulerende.Veldig ubehagelig og det er ekkelt aa oppleve saa naa etter mange aar saa holder jeg meg unna ham.


Dette er vel ikke det samme som du opplever og har opplevd, men vet hvertfall hvordan mennesker som dette er aa ha rundt seg.Nylig opplevde jeg at min egen bror traakket paa meg da jeg er og har vært alvoerlig syk, men han kom med ekstreme uttalelser som skremte meg inn i sjelen.Jeg gikk og ristet paa hodet for meg selv i flere dager etterpaa selv om jeg vet hva han er i stand til saa er minnene der.Disse menneskene er rett og slett helseskadelige aa har rundt seg.Ja, det er familie eller bekjente saa det kan være vanskelig aa trekke seg vekk, men det er det beste man kan gjøre for disse menneske vil aldri forandre seg og det kan være hardt aa innse.

Saa mitt raad i ditt tilfelle er at du maa trekke deg unna og ikke tvile paa dine vurderings evner.Naar du sitter i din situasjon kan du være temmelig sikker utifra det du sier at du har rett i at denne personen nok kan være narsisist, selv om jeg ikke er glad i disse diagnosene som kommer opprinnelig fra psykologien og psykiatrien.


Uannsett snakk med andre og helst noen som ikke er partiske og husk aa ta vare paa deg selv oppi dette.


Lykke til!
Avatar

Hei, igjen!

sep 25 2016 - 03:56
Har ikke kjennskap til noen i ditt omraadet som kan hjelpe deg og ikke ellers heller.Men prøv aa finne informasjon saa godt du kan og finn ut av ting steg for steg.


Lykke til!
Avatar

Narsissist

april 21 2021 - 19:34
Epitel- her er det hjelp å få.
Til forsiden