Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Får ikke kontakt med følelsene mine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Får ikke kontakt med følelsene mine

nov 8 2021 - 19:42
jeg sliter mye med å kjenne igjen hvilken følelse jeg har til enhver tid, klarer kanskje bare de enkle følelsene som sulten, sliten, trøtt og slik. Mer avanserte følelser er vanskelig å oppdage, til og med glede, jeg vet sjeldent om en vits jeg leser er virkelig morsom for meg, eller at jeg gir et fake-latter for en eller annen grunn.

Dette må jeg få i gang før jeg kan begynne med steg 2, som er å FÅ UT disse følelsene, fordi når de presses innover (som jeg har gjort i mange år), kan de sakte men sikkert skade min helse.

Slik har det vært i hele livet, men nå i det siste oppdaget jeg noen få øyeblikk der jeg visste hva jeg følte og fikk følelsen ut ganske naturlig. Slik visste jeg hvordan det er å være normal for et lite øyeblikk, og nå at jeg har tatt en titt på det, vil jeg gjerne lære om å være slik til vanlig.
Til forsiden