Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Få som svarer på forumet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Få som svarer på forumet

okt 18 2014 - 20:48
Hvorfor er det så mange her inne som ikke svarer, eller responderer på diverse tråder?. Føler ikke det er noe fremgang.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 18 2014 - 21:48
Jeg kjenner igjen det der. Av og til lurer jeg på om det er meg det er noe galt med siden andre ser ut til å alltid få mer respons.

Men for min egen del kan det kanskje ha noe å gjøre med at jeg for det meste har skrevet "kontakt annonser" der jeg ønsker kontakt med andre? Kanskje det hadde hjulpet om jeg skrev mer om temaer som opptar meg så folk har noe å reflektere til? Eller er jeg kanskje bare feil alderstrinn for å utvide nettverket mitt her. Nå har jeg fått litt kontakt med noen da og det er jo veldig hyggelig så langt, men har ikke møtt så mange i levende livet slik jeg hadde forestilt meg at ville skje.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 18 2014 - 23:15
Jeg ser jo mange søker venner og personer å snakke med. Men ikke vil de ta kontakt og ikke vil de snakke og ikke vil de møtes- Føler liksom litt av poenget er borte.

Det er litt dumt, for det hadde vært kjekt å møte og snakke med flere personer. Men veldig lite vilje blandt folk her.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 18 2014 - 23:48
Jeg tror det kan komme av at det er en del som har vanskeligheter her (inklusive meg selv) å som skriver anonymt her på nettsiden om hvordan det er for de. Kanskje det da ikke lenger er så lett å møtes når man egentlig ønsker å være anonym?
Avatar

Bli Kjent Treff

okt 19 2014 - 00:14
Hei! Samme erfaring her. Løsningen er å arrangere et bli kjent treff, så får de komme de som er interessert. Jeg har f.eks. arrangert et treff som blir i Trondheim, nå på mandag (se i forum). Det er iallfall en idé å tenke på, som sikkert andre kan prøve også.
Avatar

En god idé

okt 19 2014 - 00:26
Det er en god idé mintpastill. Jeg har prøvd å få igang treff i Oslo flere ganger men det har aldri blitt noe særlig av. I etterkant av dette har jeg startet en facebook gruppe som heter Venne Treff i Oslo der vi er en liten gjeng stadig treffes med jevne mellomrom. De som er der er fra litt forskjellige steder på nettet.

Men jeg savner et treff for de på denne siden, der de som vil kan møtes å bli bedre kjent. Jeg har tilogmed lokaler til disposisjon så man kan ha et sted å treffes i Oslo for en slik sammenheng som dette. Det kunne gått an å lagd mat der eller bare sittet å pratet sammen.

Men problemet er jo at folk ikke dukker opp. Dvs folk skriver om sin interesse for slike treff i det tykke og det tynne, men når det kommer til selve organiseringen og avtale tid til å møtes begynner folk å falle fra. Det er som om det er lettere å si at man er interessert enn å faktisk stille opp på et slik treff. Jeg tror det kunne blitt veldig hyggelig om folk traff hverandre her, både i større og mindre grupper. Men da må folk klare å samles først å ikke bare falle fra underveis i organiseringen.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 19 2014 - 00:48
For min del kunne jeg gjerne vært med på treff, men jeg har jo ikke kunne svare på kontakt annonser og treff som ikke er i "min del" av landet.

Ellers prøver jeg å svare på så mye jeg kan, som ganger meg vel og merke. Føler liksom ikke jeg vil svare bare for å svare hvis jeg ikke har noe hjelp å kunne gi. Ellers syntes jeg også det er litt lite respons her. Hadde håpt å kunne dele litt mer erfaringer med flere..
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 19 2014 - 00:54
Det er nok hyggelig å svare bare for å svare også. Man trenger jo ikke svare så veldig avansert. Jeg syntes i alle fall de få svar jeg har fått i forumet har vært veldig hyggelig. Ikke det at jeg selv svarer på alt heller, men av og til skriver jeg bare for å ha svart noe. Det pleier da å bli litt mer mening i det jeg skriver for det syntes jeg. Det er i alle fall veldig trist når ingen svarer på det jeg har skrevet.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 19 2014 - 00:56
Det at jeg ikke får noe særlig svar som regel har medført at jeg ikke lenger gidder å skrive så mye som jeg kanskje kunne hatt lyst til.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 19 2014 - 01:01
Det skjønner jeg, og du har veldig rett! Vi er jo her for en grunn. Fordi vi trenger støtte og noen å prate med, dele erfaringer med osv. Så jo, et svar er nok bedre enn ingenting. :) Jeg håper alle kan ta det til etterretning. Vil jo gjerne ha et aktivt forum!
Avatar

Bli Kjent Treff

okt 19 2014 - 01:23
Rart å høre, at det er vanskelig å få til treff i en så stor by som Oslo, jonathan. Har du prøvd å fastlagt tid og dato noen dager i forveien? Slik at man kan ha noe å forholde seg til med engang. Her ser du hvordan vi valgte å gjøre det: http://www.sidetmedord.no/Forum/Finn-venner/Bli-Kjent-Treff-i-Trondheim

Det er første gang vi prøver dette, forhåpentligvis vil gruppen vokse. Jeg har jo fått henvendelser fra folk, som lurer på hvor gamle folk er på treffet, før de vil vurdere å komme. Jeg skjønner den, men hvorfor ikke bare komme minst én gang, for å se selv, hva slags gjeng som er der. Jeg kan jo heller ikke vite, hvem som dukker opp på et sånt treff til hver gang, så det er et vanskelig spørsmål for en arrangør.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 19 2014 - 01:27
Jeg kan jo prøve igjen mintpastill, men har ikke store forventningene.
Avatar

Hei

okt 20 2014 - 02:40
Hvorfor er det så liten respons å få spør du. Godt spørsmål. For min egen del kan jeg si at jeg syns det kan være vanskelig å ta en støttende rolle når jeg sliter med ting sjøl. Som fx ensomhet. Hvordan kan jeg si til andre ensomme at de skal gjøre sånn og sånn for å komme ut av ensomheten, hvis jeg ikke følger mine egne råd? Det blir litt dumt kanskje?
Men nå vet ikke jeg hva du skrev som du ikke fikk respons på da.
Forresten syns jeg at det skulle vært en psykolog her på forumet. En som ga gratis råd og veiledning. Det finnes allerede et forum (Doktor Online) med en psykiater som svarer gratis på spørsmål, men alle trenger jo ikke råd fra en psykiater. Dessuten, har man en psykiatrisk diagnose, er sjansen stor for at man allerede får hjelp/har en behandler. Det er nok mange på forumet her som ikke får noen hjelp og som trenger det.
Så jeg etterlyser en psykolog her på forumet. Tror det hadde gjort nytten sin. Det er bare å krysse fingrene:-)
Avatar

Re få som svarer på forumet

okt 21 2014 - 10:04
Hei på dere. Jeg har samme erfaring som dere med kommunikasjon her på forumet. Det er vanskelig å få i gang en gjensidig og likeverdig dialog. Jeg har fått noen " venner" her inne, men det samme skjer hver gang, etter kort tid blir det helt stille, og ingen svarer lenger. Selvfølgelig kan det være fordi de ikke synes de får noe av å kommunisere med meg, eller de har det så strevsomt at dialog her ikke er prioritert. Nå lurer jeg på om jeg skal slettet dem, eller blir de lei seg da ?
Noen som har gode råd? Jeg blir gjerne pratevenn med flere her, forlanger ikke masse kontakt hver dag, men noen ord i ny og ne. Litt om meg sel som det heter. Dame på 50år, skilt, gift på nytt, to voksne barn, har hatt angst og depresjoner i mange år, men jeg har det mye bedre nå enn på lenge.
Ønsker dere alle en flott dag
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 21 2014 - 17:03
Ja, jeg har også erfaring med at folk bare slutter å skrive tilbake etterhvert. Da tenker jeg at jeg kanskje kan ha skrevet noe feil. Men jeg prøver å si til meg selv at det ikke er meg det er noe galt med, å det hjelper ganske bra. Jeg bare skjønner ikke hvorfor folk slutter å ha kontakt?

Jeg har truffet noen fra dette forumet på ordentlig og jeg må si jeg har ikke vært noe flink til å holde kontakten med de selv om jeg gjerne skulle ha gjort det. Men det kunne da de også ha gjort noe med?

Mintpastil: Jeg har prøvd å starte en egen tråd slik du gjorde men har ikke fått noen respons. Det får meg igjen til å lure på om det har noe med meg å gjøre eller om det bare ikke er interesse for å møtes på ordentlig her i Oslo.
Avatar

Philosophers Song

okt 21 2014 - 17:20
- jeg er ganske sikker på at alle registrerte og uregistrerte brukere er her av sine helt spesielle grunner.
Avatar

Jonathan

okt 22 2014 - 01:20
Godt sagt det siste innlegget fra philosophers song forresten.

Jonathan. tror ikke du skal ta det personlig når folk slutter å skrive. Jeg har sjøl opplevd at folk slutter å skrive, og jeg har sjøl slutta å skrive. Det blir litt som å gå "på byen". Man møter mange folk, men man snakker jo ikke med alle.
Man snakker jo ikke med de som sitter ved siden av en på bussen heller. Å snakke med fremmede er vanskelig og ofte helt unaturlig (for en nordmann).

Å tro at man skal bli venner på en to tre er urealistisk. Beste måten å få venner på, er å omgås over tid, mens man dyrker en felles interesse.

God kjemi med fremmede er en sjelden ting.

ps. Skulle ikke forundre meg om grunnen til at folk ikke vil møtes, selv om de sier de er ensomme, er så enkel som at de ikke VÅGER det.
Du hører kanskje til de som er mere vågale du Jonathan, og det skal du være STOLT av:)
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 22 2014 - 03:02
Jonathan: Ja, det er ikke akkurat overveldende respons å få... når det kommer til treff. De som jeg var på treff med forleden dag, hadde jeg lyktes og fått litt kontakt med på forhånd. Kanskje majoriteten av folket her, har lett for å føle seg utrygge, om de vet at de skal møte nye mennesker, som de kanskje ikke har snakket så mye med på forhånd. Jeg har også lagt merke til at trafikken varierer en del her inne. Jeg ser noen som legger ut helt vanlige tråder på f.eks. finn venner, og ikke får noen respons, mens andre ganger ser jeg at det er flere som har skrevet. Når det er sagt, så dukker det jo også opp folk som er interessert i å være med på treff. Nå er jeg fortsatt litt i en fase hvor jeg prøver litt forskjellig og ser hvilke erfaringer det gir. Min nåværende idé er å prøve å rekruttere folk fra forumet til en facebook gruppe, på den måten kan man kommunisere lettere og raskere innad i gruppen, angående interesse om å arrangere et treff. Så får vi se hva som skjer da.
Avatar

Re: Få som svarer på forumet

okt 22 2014 - 08:28
Mintpastill: Jeg har en facebook gruppe for folk i Oslo som består av litt folk herfra og litt folk fra et annet sted + noen ekstra venner av noen av de. Vi er vel 22 medlemmer nå og vi har treff innimellom noe som er veldig ålreit, det er mye lettere med en facebook gruppe ja.

La Strada: Ja jeg er nok mer vågal en mange andre når det gjelder å treffe nye mennesker. Noe som har forandret seg veldig de senere årene. Det har nok noe å gjøre med at jeg opplever å bli eldre uten noe særlig sosialt nettverk. Det skal nok sies at jeg har slitt mye med sosial angst å har ikke vært i stand til en gang å ta offentlig transport som buss, t-bane, og tog i en periode på flere år fordi jeg ikke har turt. Særlig moren min har måttet kjøre meg mellom de få stedene jeg har turt å vært fordi jeg ikke har turt å ta offentlig transport. I dag er jo dette noe helt annet, men jeg vet veldig godt hvordan det er å ikke tørre sosiale situasjoner så jeg bærer ingen nag til de som ikke tør pga angst eller andre situasjoner.

Så jeg er ganske stolt over å nå tørre å treffe folk jeg aldri har møtt før, for flere år siden hadde det vært helt uaktuelt for meg.
Avatar

jonathan:

okt 23 2014 - 07:06
Så herlig å høre at du har greid å bli fri fra angst. Grattis:)
Til forsiden