Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Få seg venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Få seg venner

feb 23 2018 - 00:55
Hei, er en jente på 22 år. Er alenemor å har så og si ingen sosialt liv. Hadde vært fint å fått seg noen venner å finne på ting med, jeg er ikke så flink til å tørre å ta kontakt med andre pga angst. Men vil gjerne bli kjendt med noen i Agder området :)
Avatar

Lykke til

mars 11 2018 - 16:16
Da bør du nok gå andre steder å lete, er ikke en levende sjel her som orker å gi noe som helst.

Prøv å start med en hobby eller en eller aen form for interesse. Der du kan møte andre. Idrett, en eller aen form for klubb eller noe.
Avatar

Post i riktig forum

mars 11 2018 - 16:40
Hei Vaniljaa. Ikke bry deg om hva Mann28 sier, det er sannhet med modifikasjoner. Finnes mange gode folk her inne, men akkurat som deg, sliter de også med sitt (sosiale utfordringer er ikke lett) og har det vanskelig med å komme over første kontakt-terskelen.

Det hadde nok hjulpet bedre på dine vegne om du hadde postet i riktig forum, altså i Finn Venner delen. Det er mer aktivitet der enn her (i Generell) og høy sannsynlighet for at noen ikke altfor langt unna vil ta kontakt.

Du bør nok spesifiere om kjønn og hva slags vennskap du søker. Om du vil ha guttevenner eller jentevenner, kun noen å prate med over nett, eller noen du kan og vil tilbringe tid med. At du er alenemor gjør saken ikke bedre heller, da barnet krever sikkert sitt andel av tiden din også, som begrenser den tiden du har å gi til andre også.

Jeg vil gjerne strekke ut en hånd til deg, da jeg også bor i Agder og sosiale kretsen er veldig begrenset. Jeg er mann da, så blir nok ikke til hjelp hvis du søker kun venninner.

Men start å lage ny tråd i Finn venner og du vil få kontakt innen kort tid. :)
Til forsiden