Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

F...book.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

F...book.

mai 28 2014 - 09:23
Man maa ta det for det det er for jeg tror ikke ensomme skaffer seg f.b. for aa bli mindre ensom.Har selv f.b. og ikke noe spess fan har kun den for aa holde kontakt med folk jeg
er glad i og som gjør meg glad.Man setter sine egne begrensninger mange ganger her i livet.Er man ensom maa man finne seg venner ute i den virkelige verden.

Man maa spørre seg:

Hvorfor man ikke har venner naar dette spørsmaalet er besvart er hele problemet løst.


Hadde jeg ikke hatt alvorlig kronisk syk psykisk og fysisk sykdom som bestemmer i og over min skjebne saa hadde det vært enkelt aa holde kontakt ift det det er naa.Jeg kan alsri dra paa besøk heller da jeg lider av en fysisk sykdom som ogsaa gjør livet veldig vanskelig.Her i gaarden maa det planlegges naar man skal gaa ut.Og saa har jeg min psykiske lidelse men den hindrer meg ikke paa samme maate mht det aa treffe venner.

Nei man maa ut og rette blikket opp da treffer man folk paa ett ellee annet hvis.Noen av disse kan bli dine venner kanskje.. .
Og det aa være falsk med seg selv ift det aa være ensom/ulykkelig da lurer man ingen andre enn seg selv og gjør vondt verre.Man er ingen taper fordi man er ensom det blir lite reflektert aa passtaa.Nei man maa gaa i seg selv aa finne ut hvorfor man ikke har venner.Jeg har en del venner men hos meg er det sykdom som fører til at jeg ikke kan pleie vennskapsbaandene.

(Tror en del av dere her inne kunne trengt en støttekontakt....hvorfor ikke søke om der?)

Hva er det son gjør at DU ikke har venner?

Lykke til du finner sannheten hvis du/man er ærlig med deg selv:-)
Til forsiden