Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et hav av diagnoser og et liv jeg ikke vil ha.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et hav av diagnoser og et liv jeg ikke vil ha.

sep 14 2019 - 23:47
Asperger syndrom, emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, avhengig personlighetsforstyrrelse, unnvikende personlighetsforstyrrelse, rusavhengighetslidelse, depresjon, kronisk suicidal og PTSD.

Er ikke noe A4-tilfelle når det gjelder behandling. Finner ingen måte å behandle meg selv heller.

Jeg er så sliten av å leve og har begynt å planlegge nå. Har pillene, må bare ordne noen praktiske ting først..

Har skrevet på diverse forum i hele dag, skrevet til en venn, skrevet i boka mi. Bare for å holde meg okkupert. Men det er nå ganske vanskelig når det er så mørkt. Også har jeg møtt dealeren og kjøpt pillene da. Produktiv dag sånn sett.

Jeg har aldri snakket med noen med samme spekter av diagnoser. Aldri lest noen på nett skrive at de har samme som meg. Det gjør ikke at jeg tror jeg er spesiell, men det gjør at jeg føler meg ekstra alene. Den ene diagnosen/utfordringen forsterker den andre. Det er et nett umulig å komme ut av.
Avatar

Hei

sep 15 2019 - 00:32
Veldig mange har flere diagnoser samtidig.du er ikke alene om det.det må du vite.det fins hjelp for mye og jeg har selv flere diagnoser blant annet noen av dem du nevner over der.har du en behandler du går til hvor du får hjelp.vært flere ganger hvor du er tatt flere ganger overdoser og planlagt overdoser.du har rett at du ikke er spesiell på den måten der du tenker at dette er uvanlig for det er ikke det men du trenger å prate med behandler.har du kontakt med familie?vit at du ikke er alene.klemmer fra meg
Avatar

Hei

april 21 2021 - 19:21
Prøv å finne en som ikke er så opptatt av diagnoser. Det kan gjøre vondt verre.
Avatar

Re: Et hav av diagnoser og et liv jeg ikke vil ha.

april 27 2021 - 11:05
Istedenfor at du jobber med å forstå alle diagnosene, Jobb heller med å forstå deg selv uten diagnosene. Hvem er du bakalle de diagnosene?

Jeg har selv personlighetsforstyrrelse jeg ikke liker og heller aldri snakket med noen med samme diagnose. Det er og lite i mediene om den pf'en.

Jeg endte med å ikke bry meg om den, men bare jobbe med meg selv uavhengig av diagnose. Det er tungt i prosessen, men det blir lettere. Alt skjer ikke over natta.
Til forsiden