Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et flott liv på utsiden!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et flott liv på utsiden!

nov 11 2013 - 15:28
Hei hei..

Jeg er da en kar på 22 år.. Jeg har venner, familie og alt jeg trenger i grunn..

Jeg har i flere år gått med et falsk smil! Alltid vært han som skal vite at alle andre har det bra rundt seg. Han som prøver lage liv og morro! Det er meg i et nøtteskall.

Men, bak smilet har det alltid gjemt seg en trist person, hadde en lengre periode uten jobb og venner osv..Noe som nesten endte med at jeg tok mitt liv, men fikk en mulighet i et spesielt nav program til hjelp med jobb og finne seg selv på flere måter, valgte da og gi det en sjanse.. for om jeg skal ta mitt liv skal ihvertfall ingen si at jeg ikke prøvde få det greit! Jo jeg traff mye nye og spennende folk, fikk mye nye venner MYE bra venner! noe som fikk meg til og ta opp kontakten med tidligere venner! Jobb fikk jeg meg også! Flytte for meg selv skal jeg etter jul! Kan jo egentlig ikke bli bedre!
Der og da løste alt seg i grunn å jeg hadde det faktisk veldig, veldig bra i en kort periode, men merket selv at jeg var på vei ned igjen! Jeg vet ikke hvorfor jeg var på vei ned igjen.. men nedover gle jeg! Så langt ned at nå sitter jeg på bunnen å ser opp i et lite lys langt langt oppe i tunnelen!

Jeg er trist! jeg har det vondt! Dagene smelter sammen! Føler dessverre INGEN glede lengre, uansett hva, bare en tulle kommentar fra folk kan få meg til og bli TOTALT knust.. Men prøver så godt jeg kan å smile og virke som den gladgutten!

Men jeg vet ikke hvorfor jeg er tung og lei meg? Altså.. Jeg har jo ikke noe som plager meg? :S Kan man bare være depressiv for og være depressiv ?
Jeg har vært mobbet mye i min barndom, Men dette er jo ikke noe jeg tenker på eller bryr meg noe om.. Men kanskje det har skada meg så jeg bare er trist ? Har også litt problemer med og stole på folk.. Men ja.. Litt rart innlegg mest kun for og lufte litt tanker, kanskje få noe respons!

Om noen skulle ønske og prate med meg legg meg til som venn så ser mi bare :)
Til forsiden