Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaringer med utdannelse, arbeid og medisiner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaringer med utdannelse, arbeid og medisiner

mai 29 2014 - 10:28
Hei!
Det er godt mulig dette emnet er tatt opp flere ganger, men fant ikke dette nå.

Jeg har tidligere jobbet stort sett over 8 timer daglig i en veldig stressende jobb, og alltid vært tilgjengelig. Har fått diagnosen Bipolar 2, og det er jo en slags lettelse men også et mareritt. Får tåkesyn når jeg ikke spiser frokost med medisinene,sover for lite og får ikke sove uten innsovningstabletter, blir skjelven utover dagen, må holde meg fast når jeg går ned trapper. Jobber 60% i et vikariat nå, og kolleagene ser at jeg har samme erfaring om ikke mer enn hun som er sjefen min. Dette gjør jo at jeg helst vil kutte ut noe av medisinene for å takle ting bedre, men er det noen som har erfaring med dette?
Har også tenkt på å bytte til noe annet som er mindtre stressende som f.eks helsefagarbeider, men det er jo noe med det å starte på nytt når jeg snart fyller 36 år.

Er det noen som har vært på samme sted, og kan dele erfaringene sine?
Dette ble langt, men hvis jeg muligens, kanskje "må" godta dette, så hadde det hjulpet med andre sine erfaringer.
Til forsiden