Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er vi nordmenn bortskjempte? Har vi det FOR godt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er vi nordmenn bortskjempte? Har vi det FOR godt?

nov 15 2011 - 16:14
Ja jeg mener det.Det er en sutre/syte mentalitet som er helt utrolig.Vi er veldig heldig som bor i et land som Norge.Vi tar så mye for gitt som mennesker i andre land hadde gitt allt for.

Så hva synes resten av folket på dette forumet rundt dette?


Avatar

Re: Er vi nordmenn bortskjempte? Har vi det FOR godt?

nov 15 2011 - 19:19
Helt enig med deg! Vi er på en måte innlært med en mentalitet hvor vi nesten ikke trenger å kjempe for noen ting, ser man på innvandrtere fra irak/iran osv, hvor de vfirkelig må kjempe for å få det de vil, ser man at folk har mye mer pågangsmot/selvtillit. Vi i norge er generelt ganske beskjedne nettopp pga av dette fenomenet, mener jeg da.
Skulle gjerne ønske det var større press på oss for å prestere for å få jobb, utdanning osv, så hadde det kanskje hjulpet oss å bli mer frempå..tror jeg hvertfall
Avatar

Re: Er vi nordmenn bortskjempte? Har vi det FOR godt?

nov 15 2011 - 20:01
Uten tvil det ja.Det ser man også..det er en helt annen mentalitet.Jobber hardt,blodslit uansett.For at slike folk skal ta sykemeldning må de være døende omtrent.Ikke at det er alltid bra men jeg tror vi nordmenn hadde lært mye av å være mere ydmyke og få en tøffere mentalitet.

Vi er ganske flinke med å sykmelde oss for den minste ting men sammtidig kreve mere.Uten tvil at Nordmenn er late..jeg er nordmann selv så dette er ikke noe "anti nordmenn" greie.
Til forsiden