Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er så lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er så lei

sep 10 2018 - 00:03
Jeg kjenner meg så lei av det å egentlig aldri vite hva det neste blir, selvsagt er det ingen som vet 100% hva som kommer til å skje men jeg kunne ønske jeg var mer stabil.
Jeg er som høyre og venstre eller som høyt og lavt.
Noen perioder føler jeg meg som kongen og dronningen, føler jeg hersker over hele jorden, jeg vil ut å vise meg frem for jeg tror jo jeg er best. Alle må se på meg, jeg er jo verdens beste, jeg er verdens mester. I tillegg hører jeg stemmer som på en måte god snakker med meg eller manipulerer meg til å føle meg enda mer "på", de får meg til å føle meg såpass bra om meg selv at jeg helt oppriktig tror jeg er verdens hersker.

Men så kommer nedturene som har satt sine spor i meg flere ganger.
Jeg føler meg som dritt, vil ikke ut, vil ikke spise, orker ikke dusje. jeg er plutselig ikke verdt en dritt. Ingen hadde brydd seg om jeg forsvant fra verden, jeg er ingenting å huske eller å savne. Er lei av å se for meg min egen begravelse, vil ikke planlegge hvordan jeg skal ta livet mitt men likevel gjør jeg det når "krisen" inntreffer. Det eneste jeg vil da er å forsvinne for alltid.
Jeg er redd, lei og forvirret over min egen kropp og væremåte.
Avatar

Re: Er så lei

sep 12 2018 - 15:31
Skjønner at det må være utrolig slitsomt å ha det slik du har det. Du er jo verken kongelig eller dritt. Du er en av oss andre.

Når du svinger så mellom disse motpolene og hører stemmer, så lurer jeg på om du har prøvd å snakke med legen din om hvordan du har det? Kanskje du kan få hjelp der?
Til forsiden