Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg stygg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg stygg?

sep 23 2014 - 20:20
Føler meg fæl og ekkel hele tiden og forstår ikke at folk ikke blir kvalm av å se på meg, kanskje de blir det? Jeg vet ikke. Jeg har kjæreste, men han er ikke særlig overfladisk, han er veldig snill så jeg er heldig, og burde jo egentlig ikke bry meg så mye.

Men så klarer jeg ikke slutte å tenke disse tankene.. Og vet ikke hva jeg skal gjøre. Noen som har råd?

Avatar

Du er ikke stygg

sep 23 2014 - 20:51
Hei på deg Hjerteblomst. Jeg tror ikke du er stygg eller ekkel. Det er bare tanker i hodet ditt, De fleste mennesker synes nok at du er helt alminnelig, eller pen. Vi mennesker har skjelden et realistisk bilde av oss selv. Små skavanker som kviser eller litt ekstra over rumpen vokser til enorme problemer i hodene våre. Andre legger ikke merke til det i det hele tatt. Vi må jobbe med oss selv for å bli kvitt slike negative tanker. Jeg sliter med de samme og har mange ganger følt meg så stygg at jeg ikke vil gå ut i selskaper eller på butikken. Heldigvis har jeg en mann som har begge beina planta på jorda. Han er dønn realistisk,, så når han forteller meg hvordan jeg ser ut i den virkelige verden må jeg tro at han har rett, og jeg tar feil. Det er bare jeg som overdimensjonerer mine skavanker som ingen legger merke til. Når jeg sammenligner meg med andre damer synes jeg at de er tynnere enn meg, men han kan fortelle meg at hun og hun er 10 kilo tyngre enn meg. Vi ser på oss selv på en annen måte enn vi ser på andre. Dette ble kanskje litt rotete, men essensen av det jeg sier er at du ikke er stygg. Snakk med kjæresten din.Om du har lyst til å prate litt av og til kan du legge meg til som venn, jeg har litt problemer med å få det til.
Klem fra Silvia
Avatar

Re: Er jeg stygg?

sep 24 2014 - 01:11
Det at du har en kjæreste er jo på en måte svar i seg selv, det er nok ingen som "er så snill" i verden at de blir sammen med noen selv om de ikke finner personen attraktiv. Men jeg skjønner hvordan du tenker, jeg tenker det samme om meg selv.
Avatar

Du er vakker!

okt 3 2014 - 00:03
Eg trur 100 prosent på at alle menneske er vakre, vi er berre forskjellige! Og kva vi synast er vakkert er forskjellig! Nyt at du har ein kjæraste, og så kan du jo snakke med han viss du føler for det, om at du føler deg usikker? Ikkje la dei usikre kjenslene bestemme kven du er, det er det du som gjer :) Og då ville eg valgt å fortelle meg sjølv at eg er vakker :)
Avatar

Jeg er ikke ett pent syn;-)

okt 3 2014 - 02:10
Hahaha jada jeg er vakker.....vet jo det.....;-)
Til forsiden