Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er dette alt? :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er dette alt? :(

aug 11 2015 - 19:29
Jeg startet i behandling for 3 år siden (vært psykisk syk nesten hele livet). akkkurat nå sitter jeg med diagnoser som borderline, engstelig/unnvikende PF, kronisk suicidal og slitt med alvorlig selvskading. har hatt andre diagnoser også. er også snakk om en alvorlig sosial angst, eller selektiv mutisme. som er mest alvorlig i behandlingssituasjoner. jeg har foreslått behandlingsmetoder osv, men alt er vist uaktuelt, sist time innrømte hun at hun ikke viste om de kunne hjelpe meg på DPS. det jeg har fått prøvd er DBT gruppe, noe som jeg ikke klarte å nyttegjøre meg av å ikke skjønte noen ting, pluss at jeg ikke klarte noe på det. også er det poliklinisk 1:1 med 3 forskjellige behandlere til nå. men ikke likt noen av de. ene verre enn den andre og virkelig ikke hører på hva jeg sier. og når jeg sier at jeg ikke gidder mer fordi ingen hører på meg, ler behandleren jeg har nå av meg å trur jeg sier det for humor. og mye annet crap hun har sagt og gjort. Har også da vært innlagt på akutt 1-5 dager på tvang eller frivillig. som oftest på akuttmottak etter selvmordsforsøk. var innlagt i 2 uker til utredning som var elendig. fikk en gang beskjed at jeg var for frisk til å være på akutt lukket, og for syk til DPS døgn, fordi der kan de ikke passe like godt på, så jeg ble sendt hjem. ofte er det mamma som må være oppe om natten med meg å stoppe meg fra å ta livet mitt eller skade alvorlig, fordi ingen gidder å hjelpe. blitt sendt hjem også når jeg har sagt at jeg skal hjem å dø. har vært prøvd med korte halvplanlagte innleggelser, hvor jeg har sagt til behandler at jeg nå trenger ekstra hjelp, også har jeg fått innleggelse på døgn i 5 dager samme dag, eller noen dager etterpå. den behandleren skrev at jeg hadde hatt godt av en slik plan. men den behandleren jeg har nå nekter for at det kan hjelpe meg, og døgn er helt enig. selv om det er bevist at det har hjulpet meg. og har nå fått beskjed om at behandleren min ikke trur at de kan hjelpe meg.

finnes det virkelig kun DBT gruppe/individuelltimer eller poliklinisk 1 gang i uken som kan hjelpe meg? er det alt? finnes det ikke noe ting annet? privat er uaktuelt, når en lever på rundt 150 000 året og har husleie og bil osv.
Til forsiden