Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 25 2011 - 08:58
Nå er ting så tungt.. jeg kan ikke huske sist gang jeg var glad.. uten at det ble falskt. og at jeg faktisk hadde det gøy! jeg kan ikke huske den dagen. jeg er 16 år. er det virklig ikke meninga at jeg skal ha det bra? er det virklig ikke meninga at jeg skal få lov og være ungdom. kanskje bare 1 time... men og være litt "ekte" glad..

Tydligvis er det for mye og be om.. hver gang jeg prøver. og tenker at "idag skal ting gå lettere". er det noe som skjer og jeg smeller tilbake... Dette er en utrolig tøff uke, og ja.. men det er det hele tiden, og nå merker jeg at jeg ikke har krefter igjen.. jeg får ikke lov og være med og bestemme hva jeg ønsker selv når dt gjelder f.eks hjelp.. nei alt blir bestemt uten meg til stede, og plutslig for jeg vite at "kine nå kommer det til og sje"..

jeg blir gal av hele livet! Jeg savner og være glad.. jeg savner ett bra liv..
Ja jeg vil nok aldri bli helt frisk grunnet det jeg har opplevd.. men jeg vil lære meg og leve med det... men nå har jeg virklig ikke mer krefter igjen.. og jeg blir gal av hele livet mitt..

aner rett og slett ikke hva jeg takler lengre..

Igår helt ut av det blå får jeg en melding fra en jeg ikke har prata med på snart 1 år... Og det sto " Kine, du gidder aldri prøve noen ting, du gir opp før du prøver ting, du gidder ingen ting, du vil ikke ha hjelp, du fortjener ikke leve, og du vil jo ikke leve, du kommer aldri til og bli frisk, fordi du ikke gidder ta imot hjelp"..

Det sårer.. For hver dag kjemper jeg.. hver eneste dag kjemper jeg gjennom livet.. ja MANGE andre har det verre enn meg, men det vil ikke si jeg skal bli glemt og gå gjennom alt dette.. og ja.. Jeg kjemper meg gjennom alt jeg kan, og prøver det jeg kan prøve... men pga foreldrene mine er det mye jeg også ikke kan gjøre...

Vet ikke helt hva jeg skal si elller gjøre... hadde jeg ikke ville blitt frisk.. hadde jeg ikke gjort det jeg gjør heller... og kjemper denne kampen.. den er forferdlig.. nei er mange som har det verre enn meg, og det vet jeg da vennina mi tok livet ifjor som jeg har fortalt fjor...

Men er det meninga at det skal være sånn for meg? jeg ligger ikke på "treet", nederst,, ikke øverst på de som har det verst heller,, men jeg ligger nesten øverst...

Vet ikke hva jeg skal gjøre jeg...samma hva jeg gjør er det galt, eller ikke bra nok eller noe..
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 25 2011 - 13:58
Hei Exit! Trist å høre at du har blitt utsatt for renspikka sms mobbing. Hva er vitsen med å sende en sånn melding til deg? Trodde hun du ville svare på den. du må godta at du har det jæveligst av alle for du kan bare sammenligne deg med deg selv,det er dine føelser som lider. Det at du ikke får lov til å ha det så ille som du har det er bare mentalt tanke møl,og har ikke noe med deg å gjøre det er sikkert bare en tanke du har blitt fortalt som sier at du ikke er god nok til å ha det værst heller. Jeg vil du sklal tilate deg å ha det jæveligst, være lei av alt,kansje litt sinne kan hjelpe deg.
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 25 2011 - 14:40
Det er bare utholdlig.. for tiden.. jeg vet ikke hva jeg klarer lengre... ja det er egoistisk og ta livet... men nå er jeg så lei... ser ingen annen utvei snart :'( vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan takle ting eller noe.. jeg må jo sjule alt! ..
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 26 2011 - 14:46
er alltid en utvei.

Om ett par år er dette kun ett dårlig minne..
Sansynligvis så har du det mye bedre da! Du er ung, å det er mye som skjer i livet ditt.

Alle har dårlige perioder mens de vokser opp, noen værre en andre.
Noen tar det ut over andre, andre holder det inne i seg selv.

se på det positive du kan finne, ett smil her, en klem der. Du så en søt hund som logret til deg.
Nye sko! hva som helst så prøver du huske de tingene, ikke noe annet fra den dagen, det negative er det ingen vits å bry seg om, ta konsekvensene der og da, så tenk fremover, gjør det beste ut av det du kan nå.

Behandle de som viser de bryr seg om deg bra, resten trenger du ikke tenke på.
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 26 2011 - 16:15
Enig! Vær stolt av deg selv uansett!! Det kan ingen ta fra deg.
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 26 2011 - 17:07
jeg prøver...men det er ikke så lett heller!!

Det er ikke bare komme seg videre! selvom jeg prøver!
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

okt 26 2011 - 19:21
hvorfor må du skjule alt?

Du må bare klare bestemme deg for at du skal få det til, det er første punkt..

Det er ikke lett, men du må bare bestemme deg for det..
Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg syntes ikke folk er teite/svake, dumme eller andre negative ting, om de er ærlige å sier de sliter litt, å spør om de kan snakke med meg om ting..

Men jeg er ikke hvem som helst, jeg sier ikke ting videre, jeg lytter bra, og kan komme med noen tips..

Om du finner noen som virker pålitelige, så snakk med dem, men da bør det være en solid person.

Du kan alltids slenge en melding inn til meg, men jeg er bare en person på nettet..
Avatar

Re: Er det virklig mulig? Er det for mye og forlange?

nov 4 2011 - 08:59
Grunnen til at jeg må sjule ting er fordi jeg vil være normal, og jeg vil ikke vise at jeg sliter så mye som jeg gjør...og fordi jeg vil ikke belaste
Til forsiden