Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det virkelig min skyld?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det virkelig min skyld?

juni 11 2011 - 23:38
I går var jeg på fest til en venninne av meg, la oss kalle henne A.
Jeg og en annen venninne, la oss kalle henne B, bestemte oss for å stikke av fordi vi kjeda oss, ble enige om å ikke si noe til A, fordi vi visste hun kom til å blin sur, og at fyllekrangel var noe vi ikke gadd..

A kom løpendes etter oss, rasende. Skjelte ut begge to og la B i bakken- hardt! Jeg prøvde å holde A igjen og prøvde å roe henne ned. A og B krangla en del og endte med at de sa fuck off til hverandre og gikk hver sin vei.
Jeg sier til B: søren, vi skulle virkelig ha sagt ifra...
B klikker: slutt å lyv, du tvang meg til å bli meg ( osv)
Slik ble allt snudd på meg, B slo meg, kallte meg masse stygge ting osv..
Jeg prøvde å snakke meg henne, og ordne opp. Men B sa: Dra deg til H*****, din feite stygge flodhest ( noe hun vet sårer, fordi jeg ble mobbet i 10 år)

Inatt og idag har jeg fått masse stygge telefoner, og meldinger, så grove at jeg vurderer seriøst å anmelde forholdet. Både A og B var med på dette! De sa tilogmed at det var min feil at A ble sint og la B i bakken. Jeg mener folk får ta ansvar for sitt eget sinne og sine egne handlinger...
Jeg har kranglet med B i hele dag, prøver å være saklig men, får bare usaklig tilbake som: hvorfor slo du meg ikke da vi sa du skulle slå meg, osv.. Herregud jeg slår da ikke noen som skal være vennene mine..

Men det er noe hun sa som plager meg; Ja, okei jeg vet jeg har såret deg mye før, og at jeg har såret deg nå. Men denne gangen har du lagt opp til det selv.
Er det virkelig OK å si til noen at; jeg vet jeg har såret deg, men det er din egen skyld?

For i mitt hodet, er dette virkelig HELT feil måte å se og tolke ting på... Men, then again- I am a mental case..
Avatar

Re: Er det virkelig min skyld?

juni 12 2011 - 21:38
Er vel det en kan kalle impulsive handlinger kanskje. Virker som at det er en del ting som muligens ligger i kulissene her. Hva det kan være vil nok bli spekulasjoner men det er nok ting du har kjent på før.

Venner som sloss under the influence er ikke unormalt men en burde ta en reality check og finne ut av hvem det er man vil ha i livet sitt når slike ting skjer. Vet jo ikke om dette er en del av atferden til dine venner men det høres ikke ut som en god ting.

Din feil? Neppe. Du er vel skyldig i å være situasjonen og fint lite annet. Om folk ikke kan kontrollere seg så er det dems problem men det er ikke uvanlig at noen prøver å finne andre å skylde på for sine egne begrensninger.
Til forsiden