Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen studenter her?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen studenter her?

april 16 2013 - 21:54
Hei!
Jeg er fortiden student,og sliter med angst og depresjon,men dette skal jeg bare klare.Det er drømmen min jeg holder på med nå.
Det jeg lurer på er om det er noen som er i samme situasjon og hvordan dere får det til å fungere når det er på det tyngste,og hva dere gjør for å"snu" situasjonen og hvordan håndtere stresset ved det å være student og hele tiden gøre det bra?
Ha en fin kveld videre :)
Avatar

student

april 16 2013 - 22:40
hei.
jeg er student. og studerer til drømmeyrke mitt. jeg sliter med depresjon, angst +++++ og jeg takler det desverre ikke så veldig bra. men jeg lider av noe som heter "flink-pike-syndromet", som gjør at jeg kommer meg på skolen, kommer på forelesninger. gjør det jeg skal. men takler ikke skolen fortiden. har tatt 1 eksamen, hvor jeg strøyk. og resten har vært for stort press på meg. så jeg har blitt sykmeldt under eksamensperiodene. noe som betyr at jeg må ta et år permisjon til høsten, for å ta opp igjen eksamenene. noe som er et stort nederlag for min del, som alltid har klart meg med et hårstrå margin. noe som har vært ok for meg, pga vanskene mine. så jeg takler det nok ikke så bra jeg bare later som at det går bra. så ingen skal se hvor svak jeg egentlig er. det er kanskje en styrke å klare det. det er ihvertfall det alle sammen sier. men skal jeg være ærlig, så har det slitt meg ut, og jeg har nå gått på en stor smell.

håper du takler det noe bedre?
Avatar

..

april 18 2013 - 22:59
Jeg er også student, på mitt tredje år. Akkurat nå går det ikke bra, men jeg prøver likevel...
Det viktigste jeg har lært hittil er at det er Veldig med understrek under viktig å ta seg tid til å gjøre ting utenom studielivet, noe som kan gi deg energipåfyll. Det er viktig for alle, men det er enda viktigere for oss som har ekstra utfordringer i tillegg til det å faktisk skulle komme seg gjennom studiene. Uansett hvor mye du har å lese eller gjøre, gjør noe gøy, hver uke! Noe du kan glede deg til. Og gjør det med god samvittighet. Sov nok. Spis jevnlig. Og om du "faller ned", spør deg selv om det kan skyldes noe helt konkret.

Husk å være menneske, ikke bare student.
Til forsiden