Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen som har erfaring med vold i kjærestforhold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen som har erfaring med vold i kjærestforhold?

april 27 2015 - 12:06
Har selv vært i et voldelig forhold i ca. 6 år ... Skulle så gjerne hatt noen som har erfaringer eller kunnskap om hva man kan gjøre når en har klart å gå ut av dette forholdet.. Hva en skal gjøre når minnene osv. dukker opp...
Avatar

Re: Er det noen som har erfaring med vold i kjærestforhold?

mai 13 2015 - 01:07
Har vært gift med en farlig mann. Klarte HELDIGVIS å komme meg ut. Lider av stress, men er superglad for at jeg slipper å dele livet med min x. Det er ganske merkelig, men jeg har veldig få minner fra det ekteskapet. Det er som om det ikke er en del av meg. Jeg er vanligvis en person som må "snakke ut" om alt mulig, men dette har jeg hatt behov for å skyve bort. Dersom jeg opplever noe som minner om det blir jeg helt desperat, og har et enormt behov for å gå helt amok ( noe jeg selvsagt ikke gjør). Ingen er skapt for å leve under andres tyranni.Du fortjener å bli godt behandlet. Minnene må du leve med uansett om du er i eller utenfor forholdet. Når man har kommet seg bort er det naturlig å føle sorg, og tenke på det som tross alt var veldig bra. Jeg beholdt puta til min x og klemte på den i LANG tid etter bruddet. Men jeg er veldig veldig glad for at jeg ikke dro tilbake. Lykke lykke til. Håper alt går bra med deg.
Til forsiden