Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noen med Paranoid Schizofreni eller Schizofreni?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noen med Paranoid Schizofreni eller Schizofreni?

sep 26 2010 - 23:16
Hei til deg som eventuelt leser dette...:)

Jeg kunne ønske noen med diagnosene hadde lyst til å dele erfaringer både på godt og vondt. Kanskje hjelpe hverandre med tips og råd om ting og tang som er vanskelig å snakke med andre om. Å da mener jeg til de som sier de forstår, men som ikke gjør det...
Tror faktisk det er slik at det må oppleves for å forstå en ting og det er selvsagt vanskelig for uerfarende å forstå seg på "ting som BARE jeg ser eller hører".
Det er ikke for å være stygg mot noen, men jeg tror jeg skjønner at jeg alltid får svaret; "det var ingen", "jeg hørte ingenting, så det er hodet ditt", "ikke hør på dem, de er jo ikke der" osv osv osv

Full forståelse at det er vanskelig å sette seg inn i noe som "ikke eksisterer", derfor ønsker jeg kontakt med andre som har diagnosen eller har erfaring med diagnosen og om du er pårørende til noen med diagnosen el.
Håper noen svarer eller kan veilede meg til et forum eller lignende... :)
Avatar

Re: Er det noen med Paranoid Schizofreni eller Schizofreni?

okt 2 2010 - 01:07
Hei,

Jeg har paranoid schizofreni som diagnose. Ville bare gi lyd fra meg. Opplever litt det samme som deg. De som ikke har dette så nært innpå seg, skjønner ikke så mye av hva det dreier seg om.
Og de skjønner ikke at jeg som er så tilsynelatende "oppegående" kan ha schizofreni. Tror mange har en del feil oppfatninger om hva schiofreni egentlig er for noe.

eli


Avatar

Re: Er det noen med Paranoid Schizofreni eller Schizofreni?

okt 25 2010 - 19:21
Beklager sent svar Eli...

Jeg har den siste tiden vært innlagt og har jobbet mye med å lage en egen web side. Phu, det var ikke lett, men er ferdig nå endelig. Jeg tenkte å bruke den til blogging, da dette kan kanskje hjelpe litt og få ned tanker og følelser.

Har bare blogget tre ganger, men setter igang i morgen. Du må gjerne besøke siden hvis du har lyst: http://www.mintjorven.com søk på google.
Synd du sliter med det samme som meg, men da er jeg ikke helt alene.
Neida jeg vet jo at mange lider av det samme eller har symtomer som er vel så like, men få prater om det. Virker nesten litt tabubelagt ennå faktisk og det er synd. Har du hatt det lenge?

Klem TJorven♥


Avatar

Re: Er det noen med Paranoid Schizofreni eller Schizofreni?

okt 28 2010 - 00:36
Hei! Jeg har en venninne som har fortalt om at hun hører og ser ting som andre ikke gjør. Er interessert i å vite mer, så jeg klikker meg inn på bloggen din nå. Takk for at du skriver det ned :)
Til forsiden