Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noe galt med meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noe galt med meg

april 13 2015 - 18:16
Er det noe galt med meg? Jeg har sett på Friends (Venner For Livet) på Netflix i et halvt år. Jeg lå og gråt resten av kvelden og hele natta da jeg så ferdig siste episode av serien. Jeg har lært så mye av den, og har så mange gode minner fra den. Har flirt og gråtet så mye av den. Søstera mi nekta meg å kjøpe hele den samlingen på DVD, for den er jo på Netflix. Men så tenkte jeg: "tenk om jeg flytter ut da, så har jeg ikke Netflix. Eller tenk om jeg har Netflix, men Internett ikke virker. Eller om den ikke lenger finnes på Netflix. Eller om jeg er på bussen, så kan jeg jo ikke se på Netflix med PCen, men jeg har en CD-spiller på PCen min". Så da brydde jeg meg ikke noe om hva hun sa. Jeg gråt ei hel natt fordi jeg hadde sett ferdig en så bra serie. Bare mobb meg dere, jeg bryr meg ikke. Er det noe gale med meg siden jeg gråt når den var ferdig og brukte 499 NOK på å kjøpe noe som er på Netflix? Hilsen gutt på 15
Avatar

Re: Er det noe galt med meg

april 13 2015 - 18:22
Nei det er ikke noe galt med deg!

Det å gråte er veldig sunt og positivt tenker jeg. Det er bra for følelsene dine å gråte. Jeg tror det er alt for mange som ikke tørr å gråte, eller si at de gjør det.

Det kan være mange gode grunner til å kjøpe en tvserie på dvd eller bluray. Selv liker jeg å støtte de tvserier eller filmer som jeg syntes er veldig bra. Også det at du kan se de offline da selvfølgelig ;)
Avatar

Re: Er det noe galt med meg

april 15 2015 - 23:05
Jeg er lettrørt. Gråter av fine tegnefilmer som vanlige filmer, serier osv. Det er helt normalt :-)
Her om kvelden grein jeg på slutten av siste episode av sons of anarchy sesong 6. Den endte trist og jævlig..
Sleit med å holde tårene unna på slutten av fast & furious 7.., og ifjor ble jeg veldig lei meg da true blood var ferdig med siste episode og siste sesong..
Noen ganger holder man en del følelser stengt inne også, og hvis man da først letter litt på trykket med noen tårer hender det at man gråter litt ekstra også fordi man trenger å rense ut alt man har holdt inne i seg.
Til forsiden