Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er Ikke Noe Tankeleser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er Ikke Noe Tankeleser

mai 25 2022 - 22:54
Er bifil. Har ikke noe preferanse. Det eneste er at det føles greit ut å akseptere muligheten for et forhold med kvinner, men når det virker som en mann kanskje flørter eller kunne potensielt, får jeg refleks & holder meg unna eller prøver å skjule mine følelser.
Tror det kanskje kan skylde den underbevisste kunnskapen om at man ikke kan spørre ut folk om man ikke er helt sikker på at de er skeive. Tenk om de bare er vennlige? Eller at man bare mistolker? Hva gjør man om man tar feil?
Avatar

Vanlig å lure på

mai 26 2022 - 00:28
hvis man er betatt av noen, tipper jeg. Det er vel ikke noe enkelt svar på hvordan man kan vite. Skal du finne ut, så må du bli bedre kjent og da kan det hende det vises at du er betatt. Men kan du ikke forsøke å si til deg selv at vedkommende bare er veldig hyggelig(som mange er) og så være kompis og hyggelig tilbake. Det kan jo være vanskelig for han å vite om du bare er hyggelig også? Hvis du ser forelsket ut, så kan det jo alltids skyldes at du er forelsket i noen andre eller at du bare har en indre glød(som noen mennesker har enten de prater med den ene eller den andre)? og hvis han fremdeles smiler og er hyggelig, så er alt vel så langt, enten han tror du er interessert eller ikke.

Du har sikkert tenkt det selv, at det at du forsøker å skjule følelsene dine, kanskje gjør at du virker avvisende, kanskje kan det til og med se ut som du ikke liker han?

Jaja, bare noen tanker, vet ikke om det var til noen hjelp.

Lykke til i alle fall!
Avatar

Takk

mai 26 2022 - 23:29
Har tenkt litt, & tror jeg kanskje hvet hva jeg skal gjøre. Skal se å forsøke.
Til forsiden