Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Epilepsi anfall?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Epilepsi anfall?

juni 10 2012 - 17:48
I natt opplevde jeg noe merkelig. Jeg ble litt nummen og rar på venstre side av kroppen, mest på armen og i fjeset. Jeg var også litt forvirret, or satt meg opp i senga. Jeg låg ikke på siden og ingen av sidene var i klem. Jeg låg på rygg. Kan dette ha vært et epileptisk anfall? Det er påvist epileptogen aktivitet i hjernen min også. Episoden varte i maks 5 minutter.
Avatar

Re: Epilepsi anfall?

juni 12 2012 - 19:59
Man kan få mange merkelige fornemmelser i kroppen uten at det trenger å være noe galt. Jeg kan få sånt ubehag når jeg er stressa eller har angst.

Men om dette er uvanlig for deg, du har EEG-utslag og har vært under utredning, synes jeg du skal ta det opp med den/de som har foretatt denne. Epilepsianfall kan ha mange ulike forløp. Farlig er det ikke, men ofte ekstremt ubehagelig (jeg har hatt det sjøl).

Håper du finner ut av det og forhåpenligvis kan føle litt mer ro i sjela etter hvert.Til forsiden