Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom- noen som vil snakke med meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom- noen som vil snakke med meg?

juni 29 2014 - 19:47
Hei
jeg er en jente på 18 år (fyller 19 i juli) og jeg bor i oslo. jeg sliter veldig med depresjon og angst. Jeg føler meg ekstremt alene hele tiden fordi jeg har virkelig ingen venner, ingen jeg føler meg trygg på. Jeg er utrolig redd for å bli såret, fordi det skjer hver gang jeg knytter meg til noen, så det er vanskelig for meg å åpne meg og stole på folk. Jeg har lyst til å bli kjent med noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver og kanskje forstår hvordan jeg har det.

Hadde vært utrolig hyggelig å ha noen å snakke med
Avatar

Hei

juni 29 2014 - 21:21
Jeg snakker gjerne med deg.
Bare legg meg til hvis du vil.
Avatar

hei

juni 30 2014 - 02:35
hei, jeg er gutt på 19 år fra hedmark, og det du sier du sliter med sliter jeg også med, hvertfall noe av det, jeg har dame, men er nesten kun hun jeg har også, har så og si ingen og prate med når det gjelder venner, jeg har problemer med og stole på folk også pga noe som skjedde for lenge siden, og selvom jeg har dame føler jeg meg utrolig ensom, fordi kjæresten min bor 7 timer unnna og jeg har kun vært hos henne 2 ganger.... men trenger du noen og prate med kan du legge til meg prater gjerne og vil hjelpe deg :)
Avatar

gjerne prat med meg

juni 30 2014 - 02:54
Du kan gjerne prate me meg om du vil! Kjenner meg igjen i mye a det du skriver! Jeg har mista mange venner pga det jeg sliter med. Så kan nok forstå noe a det du føler!
Til forsiden