Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eneste jeg er flink til å er å spare

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eneste jeg er flink til å er å spare

sep 2 2019 - 19:39
Jeg har ingen somatiske eller kroniske sykdommer, ingen spiseforstyrrelse, ingen angst, ingen ms eller me, ingen migrene, ingen depresjon og ikke noe annet som feiler meg, men jeg har fremdeles uføretrygd :-)))

Vet ikke hva jeg kan, men fant noe jeg kan = for err flink å spare ! Veldig veldig flink i har 900 000 kr på konto som har spart med trygd :-) er ikke det noe å være flink over så vet ikke i

jeg skal ingen ting med penger.
burde gått mere på skole, men hvordan vil skole gå?
i må ha tilrettelagt alt selv om dt ikke er noko gale med meg.
vet ikke om vil skole for sist gang på uni følte jeg malplassert som at jeg ikkepasset inn der så fant heller ut at i da ville jobbe, men jobb fungerte ikke heller
skole passer ikke meg arbeidslivet passer ikke meg. ingen ting passet meg. uføretrygd var eneste passet meg.

jeg sparer med mine penger til kjøpe leilighet hehehh :-))))) og etter det er det å sitte i sin egenkjøpte leilighet se i veggen og fortsette å spare siden jg verken har evne til å gå på skole eller være en del av arbeidsliv. Føler på meg at jeg vil bli en av den statistikken som dør i sin leilighet uten at noen vet at jeg har dødt på flere år. råtner i min leilighet. det har stått om det i avisen. hva skal en med egenkjøptleilighet uten noe fremtid hvor livet symbolsk vil være å se i en vegg?

jeg har allerede tatt sosialt selvmord så er et skritt på veien heldigviss at folket slipper å forholde sg til meg. Angrer på at skrev under uførekontrakten tilbake i tid, men det er ikke noe jeg får gjort noe med nå.... det er ikke jeg som bestemmer. Alle må høre på hva nav og legen sier ! ! !
Det er de som vet best så da var vel trygd beste for meg

har vurdert å bli månedlig donasjon til noe veldedelige organisasjon men ønsker ikke binde meg månedelig til noe for føler ikke det er rett å gjøre når en er trygdet og er meningen å ha dårlig råd :--))) og i spare til kjøpe leilighet så må spare alt i kan. tar sin tid å komme inn på boligmarkedet med trygd.
Avatar

Re: Eneste jeg er flink til å er å spare

sep 8 2019 - 01:19
På sett og vis så aner en at du vil noe annet enn det livet du har i dag, men dette er det du som må finne ut av, og eventuelt be om hjelp til. Det kan for meg høres ut som at du har noen sosiale behov som du ikke får dekket, og det er ikke unaturlig.

En ting er sannsynlig, når du har uføretrygd så er det godt begrunnet og dokumentert siden nav har godkjent det. Men for noen, enten for den det gjelder eller for andre rundt kan det være litt vanskelig å få tak i grunnen for uføretrygden i det enkelte tilfellet. Dette er jo taushetsbelagt, men du har rett til innsyn i dine egne dokumenter.

Det er godt at du ikke har økonomiske problemer den veien at du ikke klarer å betale for deg. Men det høres ut som at du har andre utfordringer som hvis du fikk lettet litt på dem så ville kanskje livet bli litt lettere og mer meningsfylt for deg?

Jeg bare drodler litt rundt innlegget ditt siden ingen andre til nå har gjort det, det er du som har svarene som gjelder i ditt liv. Ønsker deg en riktig god helg!
Avatar

Re: Eneste jeg er flink til å er å spare

sep 12 2019 - 13:07
Ja jeg vil noe annet, som at jeg vil ha en jobb

men det er ikke en mulighet for meg
for ja jeg har noe andre utfordringer jeg sliter med som du skriver så fint :-))) og som jeg først må ordne oppi, men det kan jeg ikke gjøre noe med for det er komplisert og alle har allerede lagt seg opp en forventing og jeg føler motivasjonen min rundt dette som er viktig i ethvert menneske liv og som jeg må ordne oppi er helt nedi kjelleren. jeg orker ikke jeg har ingen motivasjon jeg ignorerer det bare. hva er meningen med å ordne oppi det når livet suger

jeg har allerede fått mye hjelp opp giennom mine år, men ingenting av det fungerte for jeg er så vanskelig.
jeg er en kasteball

For meg var uføretrygt ikke godt begrunnet, men som en inntektssikring for at jeg liksom ikke kunne leve på mammas inntekt,men jeg bor hjemme med husleie 3000,- Nav er bare opptatt med penger, men jeg trengte ikke penger

jeg trengte en jobb

en nav saksbehandler sa til et jobb søker kurs jeg var på for noen år siden hvor alle på kurset fikk penger, at det er lite penger man får. For meg var ikke det lite. Det føltes som mye for det var hele 7000,- som er mindre enn mitt budsjett.

Jeg synes ikke det bør være så mye fokus på penger, men heller mer som ERna Solberg sa i verdens forebygging for selvmord sendingen om å heve kompentanse

Bruke penger til å heve kompentanse

Man forandrer seg hele tiden
spesielt når du er ung og i 20 årene som er en utforskende faser hvor man gjør mye feil og sier dumme ting og prøver forskjellige og mye annet aktiviteter for å lære og finne sin retning i livet

Avatar

Re: Eneste jeg er flink til å er å spare

okt 2 2019 - 09:11
Jeg skulle gjerne vært like flink til å spare...
Nå som jeg jobber igjen ser ting litt lysere ut og jeg kan betale ned på gjelden min mye raskere... Og dette har faktisk motivert meg til å betale mer enn bare renter. Det er blitt som en slags lek å betale så mye som mulig nå. Og det gjør godt..

Men jeg kunne nok vært enda flinkere med penger ;) takk for god motivasjon..
Til forsiden