Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Endelig....tror jeg... LES DETTE

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Endelig....tror jeg... LES DETTE

jan 7 2012 - 21:05
Som de fleste av dere veit, har jeg hatt og har en lang kamp mot barnevernet, og div andre ting pga familiesituasjonen, og angsten, og tidligere overgrep .Jeg har slitt siden 5 klasse.jeg har ikke slitt like lenge som mange andre her... men jeg har opplevd fryktlig mye på de årene.

MEN.... nå har jeg endelig fått byttet saksbehandler i BV... og ho gjør ting faktisk.. HUn har tatt opp min sak i hele barnvernet, og jeg blir ente tvangsflytta hjemmefra, eller så må foreldre mine bli med på at jeg flytter vekk..Det for min del er bra....

Men samtidig har jeg mye skyldfølelse ovenfor problemene hjemme..

Jeg har aldri prata med noen om overgrepene..og ikke annmeldt det... Krisesentre vil ikke hjelpe meg fordi jeg bor hjemme og ikke har støtte... og jeg tør ikke anmelde så lenge jeg bor hjemme.. å det er også en grunn til at jeg kanskje blir flytta...

Så nå er det bare all den ventingen, skoleproblemene,hjemmesituasjonen og angsten. og traumer..som tar over... men jeg skal prøve holde ut.. også får jeg satse på at de klarer gjennomskue mamma og pappa.. slik at jeg får flytte...

Noe som er vansklig..men jeg skal prøve


Men en ting til dere alle:

Jeg veit livet er kjempe tøft. men tenk.. de fleste som er superstjerner eller annet.. har faktisk hatt det tøft. Men de har kjempa. og det må dere også.. dere vil da takle motbaker senere i livet 100 ganger bedre enn de som aldri har opplevd motbakker før!
tro meg!! jeg har opplevd og opplever så forferdlig mye.. det er ALDRI en eneste person som har det verre. enn en annen... Men det er hvordan DU har det som teller.. ikke hvordan de i Afrika,eller andre land har det.. men DU..

Vis det er noen her som ønsker,råd, eller en venn, eller noen og dele ting med.. så for all del. legg meg til så skal jeg hjelpe det jeg kan :)

Jeg vil gjerne dele ett eksmpel jeg har brukt på andre folk... som kanskje du kan prøve.. om du selv ønsker..

Det er:

Se for deg. en ting. en sak.et menneske eller noe du virklig ønsker det. noe du virklig har lyst på eler vil si..
Så skal du starte.. på toppen av dette fjellet er det du virklig ønsker.
du er nederst i bakken. men på toppen er det. Du starter og gå. helt fra bunn av fjellet.. opp denne bakken, vil du møte, vind, regn, og til og med blir du blåst bakover.. det blir 2 skritt fram, og 2 tilbake.. men du ønsker virklig og se den tingen..

på toppen der.. er det lys. du har oversikt over alt.. alt du har opplevd.. og du kan velge og gå vidre.. eller ned bakken igjen..går det ned igjen.. går du ned til problemene dine, går du vidre.. går du langs fjellet. og ser ned på problemene dine. du kan skrike " jeg har klart det..dere har søren meg ikke vunnet over meg"

Ja det er KNALL tøft.. jeg veit det.. står og har vært i det selv... men det er veldig deilig når en da kan rope høyt til de som er nede på bunn og rope at en faktisk har klart det. og se nedover og faktisk se hva en har klart.

Vis noen trenger en og gå veien opp på toppen.er det bare si ifra :)

bare ett lite tips fra meg:)er her om dere trenger meg!

Stor klem fra meg til dere :)
Til forsiden