Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En trist dag.....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En trist dag.....

sep 30 2022 - 13:11
Kort fortalt.
Jeg har hatt en veldig tungt liv med mye mobbing og uretferdige ting som har sjedd oppggjennom hele livet mitt. Har et veldig lite nettverk rundt meg, Og det krymper stadig vekk. I dag kl 15:00 mister jeg min beste venn, Jeg må avlive hunden min.
For rett over 10 år siden mistet jeg min bror på grunn av en lege tabbe. Kort fortalt, Han døde av et hjerteinnfart hjemme hos meg. Han hadde været i live i dag om han ikke hadde blitt avist på legevakten. Det som er svaret vi fikk etter vi sendte inn klage på behandlig til pasientskade. Den dagen han døde så jeg han få livredden hjelp i over 2 timer i tilegg til det jeg gjorde når jeg ventet på ambulanse. Dette er en hendelse som har satt dype spor i meg. Og de kommer virkelig tilbake i dag, Jeg freaker helt ut. For nå vet jeg at hunden min skal død kl 15 i dag. Og jeg skal være med til han sover i det minste, Og traumenen om min bror kommer bare tilbake og er så intense..

Jeg vet det er bare en hund, men for meg er han så mye mer. Å miste de få lystpunktene i livet er så hardt. Vet bare ikke hvordan jeg skal takle det .
Avatar

Nei nei nei Aldri bare en hund

sep 30 2022 - 20:39
Husk det. En hund er verdt så mye mye mer. Den er jo der for deg alltid. Like blid. Hvis den har fått rett oppdragelse selvfølgelig.
Din ikke dømmende følgesvenn. Ikke talende riktignok men trofast.

Føler med deg. Meg selv så avlivde jeg 6 hunder på 10 år. Ja, verdens uheldigste hundeeier pleide veterinæren min å si. Så jeg vet hva du går igjennom.

Sender deg en klem
Til forsiden