Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En episk fortelling!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En episk fortelling!

okt 17 2022 - 02:15
DEL.1:

En rosa banan hikket en legokloss i mente, det ble lyst og mørkt på samme tid. Pytagoras læresetning fikk seg hatt, en lue. Det sa pang, ett sted bak månen, ingen hørte det, kalenderen hadde ingen helligdager, og det bodde en muldvarp i sitt eget venstre nesebor. «Dette smaker jo bæsj!» sa tissen, «jeg vet hvordan bæsj smaker, det er godt!» sang en spypøl på herretoalettet like under vasken (vask nr.3 fra høyre, opp ned) flerstemt med seg selv mens en rotte spilte på en kontrabass lagd av snickerspapir. En lampeskjerm hoppet fallskjerm og de giftet seg med hverandre i det de landet på bakken, ikke ett sekund før eller senere. De dro på restaurant og kelneren tisset i glassene, han tisset vin, både rød og hvit, og litt lilla. Dette syns skjermene var veldig fascinerende og bestemte seg for å ramme han inn å henge han på veggen inne i en hule der ingen har vært noen gang, bortsett fra en huleboer som heller aldri har vært der! Pytagoras læresetning gurglet sitt eget spy i fem timer før han tok en piruett og en kollbøtte samtidig, noe som er helt umulig. En fet men tynn mann havnet i Guiness rekordbok etter å ha spist emballasjen på titti tonn saltstenger under tre sekund og tre hundredeler og kastet saltstengene i do mens Lars var på tur. Thomastoget, var en mann på tv’n, en sofapute lo, faktisk så høyt at en annen sofapute vrengte seg selv og byttet plass med seg selv. Pytagoras læresetning, klødde seg selv i rompa og luktet på fingrene sine, han nøt det, dette var ført inn på hans kalender. Thomastoget kom ut av tv’n, det går jo ikke an sier du! Jo det gjør det sier jeg. Fordi det var det som skjedde! Det som skjedde deretter kommer i DEL.2!
Avatar

Re: En episk fortelling!

okt 17 2022 - 02:51
DEL.2:

Endelig kommer del 2!!!!!!!!!! Hvordan skal dette ende? Og hvem bryr seg? Ikke en dame som heter Jensen til fornavn i hvert fall! Thomastoget og Pytagoras læresetning luktet på fingrene sine i ti tusen timer etter å ha klødd seg i rompa FØR at de gjorde det. Hva sier du? BANAN-SKISMURNING sier jeg! FØLL MED NÅ DAAA!!! Thomastoget og Pytagoras læresetning spiste alle krittene til sin gamle ungdomsskole-videregående-barneskole-lærer. Han ble så lei seg at han solgte bilen sin og kjøpte seg el.sykkel i stedet. HURRA ropte alle kirsebærene i garasjen. HURRA ropte Lars og snickerspapir-kontrabassen på badet eller hvor søren det var i DEL.1. Hun damen som heter Jensen til fornavn, broderte ett bilde, ungen bryr seg. Jeg mente ingen. Krittene til læreren ble ikke spist allikevel men solgt på Finn. James Webb-teleskopet tok ett bilde av seg selv og der dukket vaktmesteren fra nrk-programmet Lør-Dan opp ytterst i det ene hjørnet i midten av bildet. Thomastoget som kom ut av skjermen hadde ikke sett dette baklengs og tok en piruett og en kollbøtte samtidig noe som ikke gikk an i del 1 men som går an her, aksepter det! 3 dl melk. Thomastoget var altså en mann, ikke ett tog! Men dette er det ikke lov å si til en hatt på snei. I og med at denne fortellingen mangler en rød trå, så skal jeg prøve å finne denne røde tråen i DEL.3! Stay tuned som gitaren til pianoet sa til seg selv til pianoet til gitaren. Heldigvis så gir denne fortellingen 109% mening året rundt. Spis en kongle kl.3 neste lørdag.
Avatar

Re: En episk fortelling!

okt 17 2022 - 12:53
DEL.3:

I en fancy restaurant i en forurenset og gjørmete sølepytt, reiste Donald Duck seg, men det er ikke Donald Duck denne episke fortellingen handler om, det er fire ripsbær, jeg mener Thomastoget! Og kanskje Bjarne Betjent og Alfa fra Sesam sesjon, nei, det får bli i Del.4. Leonora ble fanget i en episode med Pompel og Pilt og Gorgon Vaktmester prøvde å flørte med brillene hun hadde på hodet, stakkars henne og brillene. Uansett. Thomastoget hadde en bestemor som strikket ett sort hull! Inne i det sorte hullet var det en spake man kunne dra i, hvis man dro i denne spaken så sluttet bestemoren å strikke og lagde en kopp te til seg selv og sine 948 gjester i stedet. Dette var å foretrekke. 3 dl melk. Thomastoget tok ett balltre og kilte denne gamle bestemoren under armen! Da sa det poff og hun forsvant, alt som var igjen var den gamle bestemoren som allikevel ikke forsvant! Du tenker kanskje at jeg må bestemme meg for det ene eller det andre! FYRSTEKAKE! Sier jeg. 2 dl melk. Thomastoget tok en piruett og en kollbøtte, på skrå denne gangen!!! Utrolig. Mens han luktet på fingrene sine som han hadde klødd seg i rompa til naboen med. Han sprang gjennom denne fortellingen og prøvde desperat å finne en rød trå en en historie. Tre fluortabletter stanset han. «Hvor skal du hen din papegøye?» Ropte den ene fluortabletten så ett bilde falt ned fra veggen og hengte seg selv opp igjen, ingen brydde seg, gjør du? Hvor Thomastoget skulle, får du vite i Del.4! Kanskje han bare skulle på do? I såfall så hadde dette blitt en veldig realistisk fortelling, jeg tror heller at han skulle i vei å spille på marsvin, til han ble så blakk at han besøkte Alfa, Bjarne betjent og Leonora og spurte om å få låne en cola-kork av dem slik at han kunne fortsette å spille i 1 sekund til. Nei, nå må jeg slutte, jeg må spare litt pepperkaker til neste del, den EPISKE del.4! Jeg gleder meg noe vanvittig! Gjør du? 1 dl melk. Vent i spenning på del.4 ellers må du ha på deg en lue til evig tid som egentlig er ett sykkelstativ, det kan bli trasig i lengden, og i bredden. 0 dl melk. Søren, jeg er tom for melk! Jeg får dra på butikken i del.4.
Avatar

Re: En episk fortelling!

okt 17 2022 - 13:36
DEL.4:

«Lakrisbåten’s hevn»

En fjernstyrt fisk druknet i en kopp med drikkeglass. Å jeg er så lei av denne nitriste realismen i fortellingene mine, kanskje jeg skal prøve å skrive fortellingen med tall i stedet? nei det går nok ikke, det ville jo ikke gi noen mening for deg som leser, du ville jo ikke skjønt noen ting om hva denne fortellingen handlet om hvis jeg skrev med tall. Gorgon vaktmester flørtet med brillene til Leonora, de flørtet tilbake og vipps (ikke den betalings-appen du har på mobilen, men UTRYKKET!!!) så lå de kliss nakne med klær på i sengen og spilte yatzy. Tre barn ble født 9 måneder etterpå: en terning, en monokkel og en skiftenøkkel. Thomastoget flydde i flint, bæsjet på alle veggene, en barnehage-tante krysset veien uten å se seg for, hun fikk vågal-prisen 2022. En kunsthistoriker kom å såg veggene som Thomastoget hadde bæsjet på, han mente det var stor kunst men måtte fort ut derfra da det luktet lysekrone. Det fins wonderbaum med bæsj-lukt! Helt sant! Menneskene er syke i hodet, ikke jeg da, men alle andre! Jeg tisset ut rompa en gang, det var spennende men kjedelig på samme tid, pluss det svidde. Tror ikke jeg skal gjenta det. Uansett, nok barnsligheter. 700 ts med salt. Thomastoget kom seg endelig forbi de tre hissige fluortablettene som tisset i kryss. Det var melodi Grand Prix på tv’n og vaktmesteren fra det legendariske nrk-programmet Lør-Dan hadde kommet inn på scenen og sang låten fra Titanic, alle dro derfra umiddelbart! En mann ropte BU og ble kastet i fengsel. Thomastoget gikk bare videre nedover gangen, der var det en dør, nederst i gangen som sto litt på gløtt! En knirkende stemme kalte på han inne i dette rommet. Thomastoget var redd og ikke redd på samme tid! Han gikk sakte mot døren i tøfler som ikke eksisterte. Han åpnet forsiktig døren, og hva fikk han se? Ett rom? Luft? Ett symfoniorkester som spilte på samvittigheten til en dame som het Jensen til fornavn? Lars? (Ja, hvem er Lars i denne fortellingen egentlig? Undrer kanskje du? Jeg tipper du bryr deg noe voldsomt om dette! Ellers hadde du ikke lest så langt som dette! Ren logikk det her!) Hvem Lars er og hva Thomastoget så inne i dette mystiske rommet får du vite i del.5! WIIIIIIIIUIIIIIII
Avatar

Re: En episk fortelling!

okt 18 2022 - 14:30
Ser at noen deler av mitt monumentale og episke kunstverk ble fjernet! Ble det for sterk kost for sidetmedord? ;-)
Avatar

Re: En episk fortelling!

okt 18 2022 - 17:28
Ja, man kan stille spørsmålet om Mental Helse heller vil at barna skal se på hardporno og voldsfilmer i skjul enn å la dem lese dine fortellinger åpent.
Til forsiden