Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse

mai 21 2020 - 00:44
Lurer på om dere som måtte ha denne diagnosen er under utdannelse eller i jobb, og hvordan det fungerer? Hvordan dere får det til eller hvorfor det eventuelt ikke fungerte?
Avatar

Aksept

mai 22 2020 - 23:29
Hei! Vet ikke helt om jeg er i mål, men sliter med følelses regulering. Prøver og akseptere at sånn er jeg, følsom altså. Prøv og gjøre ting som er positivt for meg i hverdagen. Og ting jeg mestrer.
Avatar

Har eupf

sep 8 2022 - 20:54
For meg fungerte det å jobbe i en liten dagligvarebutikk for mange år tilbake, men de måtte dessverre legge ned butikken og flytta betjeningen over til en ny og mye større kiwi-butikk istedenfor. Jeg ble ikke med over dit, det ble så annerledes og føltes ikke trygt lengre. Den lille butikken føltes mye tryggere av forskjellige grunner, men vet ikke om jeg helt kan sette ord på hvorfor. Det var bare mer "hjemmekoselig" på en måte, ikke så høyt mellom taket og gulvet. Ikke så alt for mange folk inne på en gang. Lyset var ikke typisk "butikk-lys" (synes lyset i mange butikker blir alt for sterkt og i noen tilfeller blendende).
I tillegg følte jeg meg trygg på sjefen! Han var så myk, rolig og omsorgsfull (virket som han ønsket å hjelpe de som sliter, med å komme i jobb/ha noe å gjøre).

Har ikke vært i arbeid siden og føler at det er flere grunner til det.... En av dem er vel at jeg sliter med å forplikte meg til fremtidige planer (både de jeg setter for meg selv og som jeg har lovet for andre, liksom)..
Til forsiden