Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Emosjonell ustabil persjonlighets for styrelse.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Emosjonell ustabil persjonlighets for styrelse.

feb 19 2008 - 05:59
jeg er ei jente som har blitt mye mobbet, blit misbrukt sexuelt av stefar i ca 5år, fikk diag nose fra bupp og legen add og etter vet diagnosen emosjonell ustabil persjonlighets for styrelse.

men åssen kanjeg klare å leve med det, og hva vil det si, jeg takler ikker mer på meg nå, mend det svinger ganske mye i humøret.
Og jeg vet ikke helt hva den diagnosen er jeg.
Avatar

Re: Emosjonell ustabil persjonlighets for styrelse.

april 1 2008 - 22:57
Prøv å få hjelp fra fagpersoner som vet noe om dette. Krev at noen forklarer deg hva de mener med denne diagnosen. Ikke heng deg for mye opp i hvilken merkelapp de velger å sette på deg, men prøv å få hjelp til å finne ut hvordan du skal leve med de symptomene du har. Spørsmålene du stiller her burde legen din ha ha svart på. Om ikke han kan svare burde han ha funnet noen som kunne svare for deg.

Om det er noen trøst har jeg også fått en diagnose som inneholdt ordet personlighetsforstyrrelse en gang (husker ikke helt hva det var, er endel år siden nå). Etter mye annen behandling har jeg fått vite at det var en merkelapp som ble satt (av en lege det også) fordi denne legen ikke visste helt hva han skulle gi meg som diagnose. Jeg har fått andre merkelapper av andre fagpersoner. Ikke alltid helt riktige de heller.

Til slutt fikk jeg hjelp av en som ikke var så opptatt av hvilken diagnose jeg skulle få, men av hvordan man kunne hjelpe meg med de problemene jeg hadde. Det hjalp meg.
Til forsiden