Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Emosjonell Ustabil Personlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Emosjonell Ustabil Personlighet

aug 10 2014 - 21:13
Noen her som har erfaring eller videre info om dette?
Avatar

Re: Emosjonell Ustabil Personlighet

aug 10 2014 - 21:48
jeg har det selv. gjerne legg meg til som venn :)
Avatar

Re: Emosjonell Ustabil Personlighet

aug 11 2014 - 12:46
Er litt nyskjærrig selv, kommer rett ifra psykologen nå med beskjeden om veldig mange borderlinetrekk bare ikke "nok" til en diagnose.
Avatar

Du er den du er - du er ikke en diagnose!

sep 1 2014 - 23:08
Ikke heng det så mye opp i diagnosen du har fått.
Min mening er at behandlere "deler" ut diagnoser i hytt og gevær, uten å sette seg mer inni det. Min erfaring er at jeg har veldig mange diagnoser, og veldig mange av dem er FEIL. Derfor har jeg gitt opp å forholde meg til diagnoser, da veldig mange av disse henger sammen, og derfor er det vanskelig å finne ut hvilken diagnose som er riktigst.
Min anbefaling er å ikke fokusere så mye på diagnosen du har fått, men heller tenke at DU ER DEN DU ER, med eller uten sykdom.
Jeg blir veldig oppgitt av leger/behandlere som konkluderer med en gitt diagnose etter å ha tatt en test. Dette mener jeg er langt ifra godt nok, og min mening er at en diagnose bør tas over lengre tid, og helst under langvarig innleggelse.

Så mitt tips: vær deg selv, og ikke legg så mye i om du har borderline eller ei.
Om du lurer mer på hva Borderline betyr, så sjekk google.

Lykke til!
Avatar

Bra svar Sunchilla.

sep 2 2014 - 06:21
Ja det er bra noen med erfaring fra denne "diagnosen" sier det som skal sies.Jeg er veldig skeptisk til saanne merkelapper som klistres paa folk bare fordi man skal ha en diagnose.Men det er naa min mening.
Avatar

Re: Emosjonell Ustabil Personlighet

sep 2 2014 - 09:14
Fine ord :)

Ble etterhvert komfortabel med hele opplegget, for ble rett og slett så forstyrret av "nestendiagnosen" så holdt på å flippe. Tok en liten alvorsprat med psyk og fikk en nøye gjennomgang av hele intervjuet med ordentlig forklaringer på hvorfor jeg scoret her og der.
Jeg har en stygg tendens til å henge meg opp i ting, men tør egentlig ikke å spørre om hvorfor ting ble sånn så var egentlig ganske fornøyd med at jeg har klart å legge det litt bak meg og faktisk turte å spørre :)
Til forsiden