Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Elsker deg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Elsker deg

des 13 2019 - 12:44
Hva legger dere i «jeg elsker deg» ?
Avatar

Re: Elsker deg

des 13 2019 - 13:49
For meg betyr "jeg elsker deg" at noen virkelig betyr noe for en og noen man vil tilbringe resten av livet med. Noe man sier til en man er forlovet med eller en man allerede er gift med. Gode tider ikkesant? Hvis det var noen som sa direkte til meg 'jeg elsker deg' så hadde jeg blitt skikkelig glad, men hvis det hadde blitt sagt veldig tidlig så hadde jeg egentlig ikke visst hva jeg skulle si. Man kan også si at man elsker en når man er forelsket, fordi man bare vet at den personen er den rette. Dette er ikke noe man kan si til en venn, etter min mening, fordi til en venn kan man mest si at 'jeg er glad i deg'.

Hva syns du om denne betydningen?
Avatar

Hei

des 13 2019 - 21:07
Har ikke tenkt så mye på det egentlig men å si jeg elsker deg er nok til en person man er i forhold med el gift med.Når man elsker noen fra hele sitt hjerte.Etter min mening kan man nok også si det om sin familie og søsken.Det fins forskjellige typer for kjørlighet.men jeg mener likevel det er noe man kan si til foreldrene at man elsker sine foreldre og søsken.Det er så mange måter å se det på.
Avatar

.

des 14 2019 - 21:44
Det har jeg kun sagt til en person. For meg er det kun til din partner og ikke venner/familie. Det er noe veldig følsomt og sensuellt rundt det ordet. Til den personen hele kroppen vil ha, hodet vil ha h*n og hjerte banker for h*n! En du vil leve livet ditt med, en du vil ha rundt deg hele tiden, og føler på savn så fort h*n ikke er der
Avatar

Hei

des 15 2019 - 12:55
Mange fine forklaringer.

Takk for deres mening :)
Til forsiden