Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksen tok opp lån i mitt navn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksen tok opp lån i mitt navn

juni 3 2020 - 22:23
Så ja dette er veldig vanskelig for meg å skrive om, er så flau over det.

Jeg føler meg brukt av min tidligere kjæreste, vi bodde sammen og hadde dårlig råd hele veien. Hadde en sparekonto med en del penger som ble gradvis brukt opp av han. Han ble alltid så sur og lei seg om han ikke fikk det og det og det. Siden han ikke hadde penger fikk han låne av meg. Han gamer en del og ville ha en skikkelig gaming pc. Han hadde ikke mulighet til å ta alt av lånet i sitt navn. Han opprettet da et lån på pc utstyr i mitt navn, med min tillatelse. Han spilte alltid på følelsene mine, og gjorde så jeg fikk dårlig samvittighet om han ikke var glad.

Nå har vi slått opp og lånet er fortsatt på meg. Han utsetter ofte betalingene og det blir purringer før han betaler dem. Er det en mulighet for at jeg kan flytte lånet over på han, siden det er hans lån. Han skylder meg 10 000kr utenom, fra sparekontoen min også.
Avatar

Hei

juni 5 2020 - 16:35
Nei. Det er ditt lån, men du ga han pengene. så det går ikke.
Avatar

Re: Eksen tok opp lån i mitt navn

juni 29 2020 - 17:33
Hør på forumet til kvinneguiden! Der har de en egen kategori for jus, under 'privatøkonomi og forbrukerspørsmål'. Sikkert noen der som har god peiling.
Avatar

Re: Eksen tok opp lån i mitt navn

sep 16 2022 - 07:55
For å unngå slike problemer, må du se etter kvalitetslånere, hvor du kan legalisere alle nyansene slik at du senere slipper å betale for andres feil. Vær svært forsiktig når du lager en kontrakt.

Redigert av Administrator: Fjernet lenke.
Til forsiden