Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eit Stort hjerte sukk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eit Stort hjerte sukk

april 10 2020 - 01:29
hvor skal eg starte. jo eg kan starte med å komme med ein stor klage til dere her på sidetmedord.no. men igjen det er jo ikke deres feil. min klage er angående tlf deres, det er så tragisk at dere, seier at vi kan kunne ringe inn to ganger løpe av eit døgn. dere tapper så sykt mye på det. greit nok at dere ikke har kapesitet til å ta alle tlf som ringer inn. eg meiner at dere ikke skulle ha den introen på tlf som dere har. det er så mangen barn og ungdommer som sliter. og dere har den introen i tlf. der har fått 5 mill, fra Stortinget, det får meg til og lurer på hva bruker dere dei pengen til?. mitt store sukk, er at tlf linjen er eit vass!!.

Hilsen ein frustrert bruker

Administrator har lest meldinga og videre sender denne til administrasjonen på Hjelpetelefonen!
Avatar

Re: Eit Stort hjerte sukk

april 10 2020 - 01:30
håper alle som jobber her inne leser denne
Avatar

Re: Eit Stort hjerte sukk

april 10 2020 - 02:15
eg vil ikke sitte dere i noe formfår dårlig ly, det er mer ein iratasjon, eg har kjent på dei siste årene. må bare kraftig beklage. vist det blir tatt på ein feil måte.

Mvh
B.O.R
Til forsiden