Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dystymi - gode råd?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dystymi - gode råd?

mars 18 2012 - 23:27
Hei, jeg har hatt dystymi i 8 år og det har gått opp og mye ned. Det er bare de siste årene jeg har følt at jeg kan kontrolere det litt, problemet er jo stortsett at alt man tenker er negativt ladet, så løsningen min har vært å ikke tenke. Jeg har med meg Ipoden min overalt, før hørte jeg på musikk men det hjelper ikke like mye som å høre på lydbok har jeg funnet ut. Så nå føler jeg at jeg er avhengig av ipoden min, jeg bruker den alltid når jeg er alene og når jeg føler humøret synke.
Jeg tviler på at min løsning egentlig er noe bra for meg, jeg føler jeg utsetter problemene mine og merker selvfølgelig andre symptomer som tretthet, utmattelse og svak sosial angst, som går utover utdannelsen min.
Jeg jobber mye for å motarbeide alle symptomene fordi jeg har slitt med ting som dette over halve livet mitt og jeg vil ikke kaste bort alt det livet har og by på. Det jeg er mest redd for er å havne tilbake i mine mørkeste tider.

Det er altid godt å vite at man ikke er alene så jeg håper det er flere som prøver å finne måter å holde humøret oppe på, og kom gjerne med forslag :)

P (21)
Til forsiden