Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drøm

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Drøm

nov 28 2020 - 06:34
Jeg sitter med en voldsom frykt for at min drøm ikke skal komme i oppfyllelse, fordi det vil bety en voldsom tung sorgprosess for meg som jeg tror jeg ikke kommer meg igjennom i løpet av dette livet, en sorgprosess jeg tror jeg nettopp har begynt, som sikkert vil vare livet ut.

Jeg vil ikke at mitt liv bare skal være sorg, ensomhet, motgang og smerte, men sjansen er stor for at drømmen min ikke kommer i oppfyllelse, dette vet jeg er realistisk å tenke, for mye jobber i mot meg. Jeg er så svak i troen, jeg har ingen tro på meg selv, jeg er fullstendig knust av dette ondskapsfulle livet.

Vi hører bare om de som får drømmene sine oppfylt i dette samfunnet, men hva med alle de som ikke får det? De hører vi ikke noe om.

Jeg gråter i det jeg skriver dette, fordi dette gjør så vanvittig vondt! Jeg har ambisjoner i livet, men sykdom skulle ramme meg og ødelegge meg. Jeg føler meg fullstendig ødelagt! Jeg er så langt nede som det går an å komme tror jeg. Jeg har så lyst til å sovne og ikke våkne opp igjen!

Nei. jeg har sett, hørt og erfart nok til å si at dette livet er ondt, stygt og så absolutt ingen gave!
Avatar

Re: Drøm

nov 28 2020 - 10:34
I Marcus aurelius sine tekster så står det.

«Husk at du skal dø, samme med dine venner og deres igjen.»

Det eneste vi kan gjøre er å leve i nuet, hvis drømmen din er å gjøre noe så må du gjøre det du kan akkurat nå. For vi kan ikke leve i fremtiden, ei heller i fortiden.

Kanskje drømmen din virker urealistisk for deg, kanskje det er sant. Men det er mulig du vinkler det feil, uansett er hendene dine bundet til den kroppen og livet du har.

For å svare deg direkte: De som vi ser oppfyller drømmen sin er i mindretall, kanskje det er hver 100 person av 1 million. Vi må ikke forvente det av oss selv.
Avatar

Re: Drøm

nov 28 2020 - 20:20
Du kan fint kjøre i revers inn i fremtiden hvis du kjører DAF med Variomatic - gir!
Avatar

Re: Drøm

nov 29 2020 - 19:26
Hva er det som _helt konkret_ hindrer deg i å manifestere drømmen din, Musicman?
Avatar

Re: Drøm (Takk for svar)

nov 29 2020 - 23:46
Takk for svar folkens, beklager hvis jeg ikke svarer alle.

Frikar-1: Det sitter nok mest oppe i hodet hos meg, da jeg er så heldig at jeg har en kropp som fungerer. Jeg klarer ikke forklare det men jeg mistet liksom interessen for å spille musikk helt plutselig. Det siste jeg ønsker å gjøre er å spille på gitaren min akkurat nå. Men før det hadde jeg en veldig kreativ periode der jeg spilte, sang og skrev låter, så hva som har skjedd det vet jeg ikke. Interessen føles i hvert fall helt død ut, og jeg blir veldig redd for at dette skal være permanent. Jeg føler også ett press på meg for å spille for ikke å glemme de låtene jeg har laget, selv om jeg har gjort lydopptak av dem.

Jeg har liksom ingen tro på meg selv og det jeg gjør, selv om jeg til tider kan syns at mine låter faktisk er ganske så bra. Det bunner nok i ett helhetlig veldig dårlig selvbilde og høye krav jeg setter for meg selv. Men det er denne følelsen av at jeg har totalt mistet interessen for å spille musikk og totalt mistet den driven jeg hadde som skremmer meg. Jeg begynner å lure på hva som er galt med meg? Ikke vet jeg hva jeg skal gjøre får å få tilbake interessen og denne driven heller? :-(
Avatar

Re: Drøm

nov 30 2020 - 10:23
Har sagt det til deg før, og sier det igjen: kreativ tørke er helt normalt i perioder. Det har skjedd så mange ganger med meg at jeg har sluttet å bry meg, for jeg vet at kreativiteten kommer alltid tilbake. Synd vi ikke bor i samme by, da kunne jeg satt deg i kontakt med noen studiofolk.
Avatar

Takk for svar Frikar-1 og Trondheim2020

des 1 2020 - 22:45
Takk for svar Frikar-1 og Trondheim2020. Jeg setter pris på støtte og oppløftende ord! :-)

Frikar-1: Ja du har rett i det, det er min erfaring også i grunn. Likevel så er frykten min stor for at det skal bli slik permanent. Men du har nok rett, før eller siden kommer nok lysten tilbake, får vi håpe. Å komme i kontakt med noen studio-folk hadde kanskje vært noe, selv om jeg ikke føler meg god nok til å spille i studio.

Trondheim2020: Har vært på tanken med Youtube-kanal! Må bare kjøpe meg en opptaker først. Har tatt opp låtene mine på tale-funksjonen på min Iphone, men lyden er nok ikke så bra. Tror det blir bedre lyd med en opptaker som er ment til musikk! Ja sant, låta er viktigst!

Det som frustrerer meg er at jeg har ett talent for å skrive låter (føler jeg i hvert fall selv) men så føler jeg at jeg ikke har tilstrekkelig talent når det kommer til å fremføre disse låtene samt (for øyeblikket) særdeles liten tro på meg selv generelt. Jeg har en del å jobbe med, men føler meg så på felgen, men jeg kan ikke gjøre annet enn å prøve å jobbe med saken.
Avatar

Studiospilling

des 2 2020 - 21:17
Det er nettopp derfor du skal begynne å henge med studiofolk: for å bli vant til studiosettingen. Rent spilleteknisk så er det faktisk noen forskjeller fra livespilling, men det kommer du inn i etterhvert.
Til forsiden