Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drittdag...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Drittdag...

feb 9 2012 - 18:10
Uff, akkurat føler jeg meg ikke bra...
Ensomhet og stress rundt penger og jobb gnager noe fryktelig og nå sitter jeg her alene og drikker øl for å føle meg bedre. Jeg vet jo at det ikke funker i lengden da...Men akkurat nå bryr jeg meg ikke om det..

Jeg føler at livet begynner å ta knekken på meg igjen, etter at det har gått bra en stund nå. Men nå idag ble det litt for mye og alt stresset knekte meg. Det er så utrolig frustrerende å søke på ny jobb uten noen kvalifikasjoner og jeg bekymrer meg alltid for penger og økonomi.

Jeg har samboer, men føler meg fortsatt så ensom for han jobber hele tiden. Jeg er mer som en hushjelp som rydder opp etter han og får praktiske ting gjort.

Nå er jeg tom for øl og prøver å motstå å gå på butikken etter mer, men jeg vet jo at jeg kommer til å kjøpe mer før eller siden.

Dette innlegget ble jo bare surr og tull igrunn, men jeg poster det nå her likevel.

Så er det bare å ta kontakt om noen vil snakke litt:)
Til forsiden