Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Discord - utilbørlig oppførsel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 18:38
Du gjør absolutt alt for å henge ut Ennydagtruer.Det er forkastelig og du er så irriterende.
Avatar

Underlig

jan 31 2022 - 18:55
Det er svært spesielt at det blir fortalt HVEM det skal være her dette kan gjelde, når jeg overhodet ikke har nevnt dette. Tardetsommanhardet aka Ennydag (og mulig andre nick) dras opp av hatten av deg freak (…eller mulig noen andre her - iallfall ikke meg). Der jo du selv som direkte setter søkelyset på vedkommende.

Selv om det er du freak som bringer opp et nick her - og ikke meg - så fortsetter du direkte personangrep fortsetter likevel. Krenk så mye du føler for, sannheter kommer likevel fram for de som er villige til å se igjennom manipulasjon og maktutøvelse.

At slik adferd som nettmisbruk evt tillates av noen her; også kollektivt - er helt bak mål og burde lede til anmeldelse. Kollektivt overgrep, hva synes man om slikt ute i det virkelige liv ? Det er jo straffbart.

Oppfordrer derfor til å ta avstand fra slik adferd hvis det observeres.

Hvorfor slettes tråder her av trådstartere omkring dette temaet ? Det er jo ts selv som sletter. Avslørt er det noe som heter. Selvsagt er det flere sider av en sak, men når det ikke er én sak lengre - men mange uavhengige - så øker troverdigheten hos varslere med dertil redusert til motpart.

Skulle det være slik at det ER vedkommende som DU nevner freak - så er det sanksjoner for slikt. Norges lover med forskrifter/rundskriv; og ikke jeg som regulerer det. Jeg synes bare det er forkastelig å plage andre på denne måten, noe ikke alle deler.
Avatar

Hei

jan 31 2022 - 20:52
Man skal ikke glemme at det er veldig lett å opprette flere brukere her, så flere kan være en. Kvinner kan være veldig utspekulerte også. La oss ikke glemme at det ikke alltid er mannen som er ulven,eller at det kan være to like parter. Jeg har fått smertelig erfart hvordan en snurt kvinne kan gå inn for å ødelegge.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 22:30
Oppfordrer igjen flere til å ta kontakt for å kunne ta denne/disse predatorene. Flere som har erfaringer omkring vedkommende ?

TDSM: dette vet du selv, og en god del som har sett dialoger her.
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 22:54
Du går virkelig inn i dette med hud og hår. Nå synes jeg du skal roe deg. Jeg stiller store spørsmålstegn ved ditt formål.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 23:24
Hva er det med mitt formål du stiller store spørsmålstegn ved ? Du mener trolig at «du stiller spørsmålstegn ved formålet med å få fjernet nettovergrep ? Da mulig ett eller flere spørsmålstegn. Hva er det du synes er så uvanlig merkelig med det Lillebau ? Som indikert i størrelsen på spørsmålstegnet ? Evt flere spørsmålstegn ?

Kan det være at slike overgrep ikke finnes ? Eller kan startes herfra ? Eller kan det være at 7-10 stk har ytret slike meninger ? Kan det være at det skal forstummes ? Kan det være egnet eller uegnet for allerede utsatte sinn å bli utsatt for slike nettovergrep ? Artig å høre hva akkurat du tenker omkring dette.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 23:24
Hva er det med mitt formål du stiller store spørsmålstegn ved ? Du mener trolig at «du stiller spørsmålstegn ved formålet med å få fjernet nettovergrep ? Da mulig ett eller flere spørsmålstegn. Hva er det du synes er så uvanlig merkelig med det Lillebau ? Som indikert i størrelsen på spørsmålstegnet ? Evt flere spørsmålstegn ?

Kan det være at slike overgrep ikke finnes ? Eller kan startes herfra ? Eller kan det være at 7-10 stk har ytret slike meninger ? Kan det være at det skal forstummes ? Kan det være egnet eller uegnet for allerede utsatte sinn å bli utsatt for slike nettovergrep ? Artig å høre hva akkurat du tenker omkring dette.
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 23:41
Viste ikke at det var Nidelven som var moderator på sdmo. Jeg vil ikke gi denne tråden noe mer oppmerksomhet
Avatar

Ignorance is bliss

feb 1 2022 - 07:33
Det hjelper ikke mot urett å lukke øynene, det blir bare værre. Noen velger å hjelpe - andre står å ser på.

Avatar

Lillebau/damefødtpå

feb 1 2022 - 11:05
Nei, ingen av de. Det er noe mer enn antagelser ja.
Avatar

Nidelven

feb 1 2022 - 12:43
Nå startet du jo denne tråden for noe som har skjedd på en discord server:

Sitat Nidelven:

Discord - utilbørlig oppførsel Jan 30 2022 - 22:03 Jeg har blitt kontaktet av folk som opplever krenkelser på en discordkanal med brukere herfra. Blant annet damer/jenter som sjekkes/sjikaneres/maktmisbruk. Hvis det er flere så ta kontakt på pm eller kanaler utenfor her hvis det er ønskelig, for å evt. kunne vurdere reaksjonsformer som kan regulere slik adferd. Predatoradferd kan reguleres ved reaksjoner/sanksjonering. Bevisførsel som skjermdumper og annet foreligger allerede.

Sitat lemmings1:
Re: Discord - utilbørlig oppførsel Jan 30 2022 - 23:34 Nå ble jeg nyskjerrig på hvilken av discord serverne/gruppene det er snakk om her? Da det er flere etter min forståelse. Vet om minst 2 forskjellige og blir ikke sjokkert om er flere forskjellige discord servere/grupper skapt ut ifra denne siden.


Fikk aldri svar på det og om du sitter på så mye bevis så hvorfor ikke bare si navnet på den discord serveren hele tråden du startet gjelder da, for å få en slutt på det? Og du sier du vil at folk gjerne kan ta kontakt selv utenfor dette forumet om ønskelig.


Også et annet sitat fra Nidelven:
Ulv i styret Jan 31 2022 - 18:30 Hva når ulven sitter i styret - eller eier kanalen; hva da ? Er det:

1. Lett å si ifra om svinerier ?
2. Værre å melde ifra ?
3. Dør kanalen hvis eier/oppretter blir fjernet ?
——————

Hvor mange har ikke sagt ifra her allerede. Og på PM.


Svar fra meg på dette blir jo
1. ja man kan si ifra til andre man har blitt kjent med på discorden og høre om de kan gi anonym beskjed til moderator.
2. Samme som nevnt ovenfor i punkt 1
3. Nei, bare gi Mod/eierskap til noen andre.

du startet med discord men så samt like etterpå nevner du... «Hvor mange har ikke sagt ifra her allerede. Og på PM.»
Trodde nå denne tråden dreide seg om opplevelser på en discord server. Samt kort tid etter skriver du et innlegg om...

Sitat Nidelven:
Underlig Jan 31 2022 - 18:55 Det er svært spesielt at det blir fortalt HVEM det skal være her dette kan gjelde, når jeg overhodet ikke har nevnt dette. Tardetsommanhardet aka Ennydag (og mulig andre nick) dras opp av hatten av deg freak (…eller mulig noen andre her - iallfall ikke meg). Der jo du selv som direkte setter søkelyset på vedkommende.

Svaret mitt på dette blir jo da at du nevnte kort tid tidligere i et innslag som påpekte at det tydeligvis dreier seg om noen som enten har lagd discord serveren eller er moderator.
Og når du ikke er villig til å engang nevne navnet på discorden hvor folk vistnok har opplevd det du hevder da så kan man jo begynne å lure på om dette er et skuespill for oppmerksomhet og lage kvalme på et forum som skal tillate personer å søke likesinnede om råd for ting samt forhåpentligvis få et oppløft gjennom rådene gitt.

Jeg personlig mener det er viktig å bygge opp mennesker og ikke bryte ned. Og Om du ringer hjelpetelefonen tror du virkelig at den på andre siden av telefonen er på din egen alder? Nei, ofte er det langt eldre mennesker som sitter på andre siden men det klager du ikke på. Ta f.eks barn som søker hjelp fra f.eks barnevernet. Tror du det er voksne eller barn som kommer og ikke minst hvor mye i media har det ikke blitt avdekket om lovbruddene folk innen barnevernet og barnevernet selv har begått? Finnes det ekle kryp overalt ja. Men er det et grunnlag nok til å generalisere alle under samme oppfatning at en voksen som kanskje har opplevd den samme om så er en traumatisk opplevelse eller noe generelle daglige problemer er ikke av betydning, for den reelle betydningen er at personene uavhengig av alder kan dele den samme opplevelsen og om folk er villige til å prøve å hjelpe ved å gi råd så vil det bli betraktes som å være et kryp? Nei.

Man kan også fjerne folk fra vennelista om er på denne siden så vil man jo ikke få flere pm fra vedkommende mener jeg. Man kan også velge å forlate discord serveren eller blokkere/ignorere de det gjelder der også så vil man ha unnsluppet det problemet også om ikke husker feil.

Men faktumet står jo fortsatt at du fremdeles ikke har sagt navnet på discord serveren det gjelder slik at problemet kan bli tatt hånd om og få en slutt på denne evigvarende problemstillingen som du fremla det som i innlegget ditt på starten av tråden du startet.

Så hva er så navnet på denne problematiske discord serveren?
Avatar

Hei

feb 1 2022 - 12:49
Veldig bra skrevet Lemmings.Så fortell oss Nidelven den såkalte kanalen du snakker om hva er navnet på den siden du har laget så mye styr rundt dette.
Avatar

rett sted

feb 1 2022 - 13:15
Klokka halv ett i går ba admin om at denne diskusjonen blir flyttet dit de synes det hører hjemme, nemlig til dette discord.

Blir det respektert? Nei, dessverre.
Avatar

Hvorfor

feb 1 2022 - 13:21
Hvorfor blir admin her ikke respektert?

Er de for passive?
Avatar

Srubborn

feb 1 2022 - 13:24
Er helt enig med deg. Men lenge før admin ga den beskjeden så spurte jeg jo trådstarter om navnet på den discord serveren nettopp så det kunne bli håndtert der isteden. Men når trådstarter ikke er villig til å oppgi navnet på discord serveren så blir det jo det vanskelig spesielt når trådstarter fremdeles fortsatte eller er du uenig?
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

feb 1 2022 - 13:27
Vel, jeg synes jo at innlegget kl 12.43 og 12.49 er med på å holde dette i gang.
Avatar

ASD

juli 20 2022 - 23:36
Kan sende deg en link til en discord server som opprinnelig kom fra SDM på melding :) Aktiv og full av alrighte folk.
Til forsiden