Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Discord - utilbørlig oppførsel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Discord - utilbørlig oppførsel

jan 30 2022 - 22:03
Jeg har blitt kontaktet av folk som opplever krenkelser på en discordkanal med brukere herfra. Blant annet damer/jenter som sjekkes/sjikaneres/maktmisbruk. Hvis det er flere så ta kontakt på pm eller kanaler utenfor her hvis det er ønskelig, for å evt. kunne vurdere reaksjonsformer som kan regulere slik adferd. Predatoradferd kan reguleres ved reaksjoner/sanksjonering. Bevisførsel som skjermdumper og annet foreligger allerede.
Avatar

Hei

jan 30 2022 - 22:11
Her var Nidelven.Skal du være redningsmannen vår.Du må komme med flere bevis enn det der.Det er påstander.Det er ingen bevis i det du skriver.
Avatar

Glede

jan 30 2022 - 22:47
Du gledet deg vel over dette så du kan si negative ting om vår discord.Jeg har også hørt masse skryt om vår discord og folk trives der.Det at noen er bitre sier ikke så mye om vår discord.
Avatar

Truende oppførsel

jan 30 2022 - 23:12
Har også blitt lagt til av nye brukere her som stiller spm om truende adferd i tråder ( de tør ikke svare i frykt for å bli skjelt ut i meningsutveksling)

Advarer nye , ( spesielt unge jenter) om å dele for mye privat/ bli lokket å ta praten videre til annet nettsted.
Avatar

Rogajente

jan 30 2022 - 23:25
Jeg skjønner dette er noe dere gledelig liker at andre skal ha noe imot vårt discord.Det jeg kan si vi har ett godt og trygt discord.Vi har det bra der.om det er noen bitre av en grunn det er noe annet.
Avatar

Hmm

jan 30 2022 - 23:27
Når det gjelder truende oppførsel så gjelder det i såfall mange her.Jeg blir også kontaktet av nye brukere som er veldig interresert i hvordan vi har det på discord og som klager på andre her.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 30 2022 - 23:34
Nå ble jeg nyskjerrig på hvilken av discord serverne/gruppene det er snakk om her? Da det er flere etter min forståelse. Vet om minst 2 forskjellige og blir ikke sjokkert om er flere forskjellige discord servere/grupper skapt ut ifra denne siden.
Avatar

Hei

jan 30 2022 - 23:43
Lemmings lurer på jeg og hva de egentlig prater om.du vet jo selv hvor bra vi har det der.
Avatar

Lemmings

jan 30 2022 - 23:46
Jeg vet ikke helt hva dette har med vår discord det er som du sier flere slike discord.Hos oss er miljøet så fint og vi kan prate om så mye og man kan dele alt man har på hjerte.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 00:11
Mrsfreak1983

Er fult klar over hvor trivelig vi har det på vår discord :)

Innslaget mitt var mer rettet mot Nidelven for å finne ut hvilken spesifikk discord server/gruppe Nidelven snakker om.
Avatar

huttemeitu

jan 31 2022 - 00:23
min kjære kjære nidelven
og du kjæreste rogajente
er dere misunnelige?
plager det dere?
at vi har vår discord?
noe dere ikke er med på?
vil dere dermed ødelegge det?
i det minste forsøke eller?
jeg vet jo ikke deres motiver
men stiller meg undrende til det hele
Avatar

Hehe

jan 31 2022 - 00:26
Skjønte hva du mente Lemmings og vi har det så trivelig.Jeg er glad i dere
Avatar

Alien

jan 31 2022 - 00:28
Det har jeg også lurt på om dette dreier seg rett og slett om misunnelse fordi det er noe rogajente og Nidelven ikke er en del av.jeg har undret.
Avatar

Alien

jan 31 2022 - 00:31
Hvor kommer all dette angrepet og nedsettingen av.Hva kommer det av at Nidelven skal hele tiden rakke ned på vår discord.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 08:31
Vel, tenkte bare å fortelle min versjon og opplevelse av discord.

Det finnes mange grupper på discord, noen med spesifikke tema som typ gaming og anna aktiviteter innen cyberuniverset.

Den gruppa jeg er med i, er en typ nettkafè. Tanken er at random folk skal kunne møtes virituelt og ta en prat over en kopp kaffe, (eller te, eller whatever man vil ha å drikke). Kanskje det er litt naivt, men opplevelsen min er at det er mange hyggelige samtaler på kafèen vår. Og som på vanlige kafèer irl, så har vi folk som bare stikker innom en tur, vi har stamgjester, vi har noen som kommer og går, vi har noe som liker å bare være der for å kjenne på en hyggelig atmosfære, vi har noen som liker å bli kjent med folk, vi har noen som bare vil sitte å se på folk, og vi har noen som flørter og vi har noen som sier fra. Men vi er alle sårbare sjeler hver for oss, slik mennesker faktisk er.
Som på en vanlig kafè kan ikke driverne ta noe ansvar for hva som skjer mellom gjestene utenfor kafèen, det må folk ta ansvar for selv. Men moderatorene på discordgruppene (i vårt tilfelle driver av kafèen) må gjøre sitt for å holde ro og orden i lokalene. Føler vi har stor takhøyde, og kafèen er åpen for alle som har lyst å bli invitert.

Så, det var nå bare det jeg ville fortelle.
Avatar

Voldsom trang å forsvare seg.

jan 31 2022 - 09:18
Ingen har nevnt den spesifikke gruppen/ gruppene dette skjer.

Men dette skjer - gjentatte ganger.

Unge , sårbare jenter som lett blir offer- og deretter latterliggjort , avfeid og ikke trodd på.
Det har jeg observert i flere tråder her.
Avatar

Svar til Kaffe Guri

jan 31 2022 - 09:20
"Men moderatorene på discordgruppene (i vårt tilfelle driver av kafèen) må gjøre sitt for å holde ro og orden i lokalene."

Litt komisk at du sier det når den ene moderatorene som har bidratt til å sperre flere ute fra kanalen, (og dermed fratatt de muligheten til å forsvare seg og si fra ordentlig om uanstendig oppførsel) er dama til fyren som de går ut å føler seg plaget av. Så sitter de etterpå å uffer seh over hvor synd det er at slike mennesker de nettopp bannet kommer inn det å lager kvalme og prøver å ødelegge kanalen. Hele greia begynner å lignende mer og mer på en sekt!!
Det blir som med #metoo med Harvey Weinstein & co, se hvor mange år det tok før de som faktisk turte å si fra faktisk ble hørt. Før det ble de sparket, saksøkt og latterliggjort av de som satt med makten. De fikk livet sitt og karrieren sin ødelagt, og den med makten kunne fortsette som før.

At du Kaffe Guri sitter der med skylapper ute i fellesen og prater om været og super kaffen din og har det så kooselig betyr ikke at det ikke foregår stygge ting på PM som ikke du ser.

Jeg ser her at folk som sier fra blir avfeid med at de "er bitre", og kun er ute etter å lage kvalme og ødelegge kanalen. Bl.a MrsFreak eller hva hun heter. Rett og slett helt SJUKT hvor hjernevasket enkelte kan bli av andre som sitter med makt. Jeg håper flere ser dette etterhvert.

Men jeg regner med denne gjengen sitter her om ti år også å skriver og støtter hverandres galskap.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 09:49
Jeg står fortsatt ved det innlegget jeg svarte Nidelven med.

Det er leit når det blir krasj i meninger , jeg er ingen kriger så jeg gjør en retrett nå. Føler ingen flere grunner til å skrive her.

Men må bare påpeke på en komisk måte at av og til tenker jeg at en liten fjert kan fort bli til en stor sekk med dritt, på lik linje som en fjær kan bli til 5 høns.

Jeg er såpass naiv at jeg har fortsatt tro på verden. Men jeg vet at det å leve er og blir en risikosport. Og alle bør vise en sunn medmennesklig skepsis.
Avatar

skyldig flyndre

jan 31 2022 - 10:26
"Men jeg regner med denne gjengen sitter her om ti år også å skriver og støtter hverandres galskap." - det tror jeg også!
Avatar

Jeg gir opp..

jan 31 2022 - 10:48
Det føles hvertfall bra å ha satt igjen et spor her ved å si fra. Bedre det enn å holde munn.

Det er riktig det du sier om at alle bør vise en sunn skepsis. Det klarer nok du og det klarer nok jeg, men det er ikke sikkert Emma på 13 år klarer det. Det er det som er problemet, og der bekymringen min ligger. Spesielt når det virker som at de som driver denne nettsiden som det linkes til i alle landets aviser, gir fullstendig blaffen i hva som foregår her.

Kos dere videre
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 11:36
Det å grisesjekke damer på en discordkanal, samtidig ha dame selv OG skrive her inne hvor trist og leit man har det - for bl.a. å tiltrekke seg omsorg som utnyttes på PM på discord er svineri og å stjele andres tid, utnytte og potensielt skade andre ytterligere. Vær en mann og skjerpe seg er det noe son heter; si heller gi faan i å ødelegge for andre.

Det har forøvrig fra min side aldri vært nevnt at det er «deres» discordkanal det er snakk om her. At dere plukker opp dette som det er tilfelle, underbygger at dette er kjente problemstillinger hos «deres» kanal.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 12:23
Her kan en jo skrive hva en vil, det behøver ikke være et fnugg av sannhet i det. Det blir bare påstand mot påstand.

Skal ikke snart dette forumet igjen bli et sted hvor en gir og får støtte til folk som virkelig har problem som andres gode ord kan hjelpe litt med?
Avatar

Fra administrator

jan 31 2022 - 12:29
Angående "bråk" i gruppen Discord så vil vi sette pris på om dere flyttet denne diskusjonen til nettopp den tjenesten da det ikke handler om Forumet til Sidetmedord.no . Takk, Hilsen Administrator.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 13:01
Du får lese hele setningen, Eny....
Avatar

Hmm

jan 31 2022 - 13:11
Det er nesten ikke lov å føle på håploshet her skal man kun være positiv ifølge enkelte.Noen er faktisk så deprimerte og ser kun i mørket og det sier ganske mye om hvordan en har det.Vi har alle forskjellig baggasje.

Vårt discord er ett sted mange trives på.Vi har det veldig hyggelig.Begynner seriøst å undre meg slik Alien gjør om dette har med misunnelse å gjøre.Det er god atmosfære.
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 13:14
Det at Ennydagtruer har kjæreste og hvordan deres forhold er har du el andre ingenting med.Det er mellom dem hva som er akseptabelt i forholdet deres.
Avatar

Landing

jan 31 2022 - 13:16
Det er discordgruppe herfra som har over 100 brukere også fra forumet.Hva har dere da med vårt discord å gjøre
Avatar

svar til Eny....

jan 31 2022 - 13:20
Dette forumet er jo nå helt oversvømt av krangel, skikkelig utrivelig!

"skal" - Jeg er da ikke moderator her, jeg etterlyser andre typer ordutvekslinger her enn de som blir krangling.

Dine her på siden beskrevne problemer Eny... synes jeg det er ganske demotiverende å drøfte, da kommentarer til det fra deg blir bare kastet veggemellom og brukeren som prøver å skrive blir ganske dårlig behandlet synes jeg. Jeg er kommet dit at jeg er møkk lei dine utspill her og jeg DRITER I PROBLEMENE DINE!

Avatar

Hei

jan 31 2022 - 13:28
Stubborn du etterlyser andre ordvekslinger samtidig som du sier du driter i problemene og utspill til Ennydagtruer.Det er stygt det du skriver selv.
Avatar

landing

jan 31 2022 - 13:29
Jeg har aldri sagt alt dreier seg om meg og mitt.Det er dine tolkninger.
Avatar

hei

jan 31 2022 - 13:37
Det får du bare synes, mrsfreak. Jeg synes ikke slik hersing med folk som prøver å hjelpe er noe å bruke mer oppmerksomhet på. Og jeg synes dette forgifter dette forumet. Hvis det er så fint på dette discord, hvorfor da være her hvis en kan få det mye bedre der?
Avatar

Hmm

jan 31 2022 - 13:39
Jeg vil være begge steder.Er det ett problem for deg hvis jeg trives begge steder.
Avatar

Hmmm

jan 31 2022 - 13:41
Stubborn jeg liker frihet å være her og på discord el ville du vel foretrekke å ha meg der.
Avatar

mrsfreak

jan 31 2022 - 13:46
Så du trives her, det er ikke verst at du kan si, honnør for den!
Avatar

Interresant

jan 31 2022 - 14:02
Har vel aldri sagt jeg ikke trives her.hadde vel aldri kommet hvis jeg ikke får noe ut av det.Det er viktig for alle å faktisk se seg selv også og ikke bare dømme andre.Det dere har drevet mot Ennydagtruer er forferdelig så mye angrep og det flere av dere.
Avatar

Hei

jan 31 2022 - 14:11
Jeg tenker at det er fint at vi blir advart her med jevne mellomrom, vi har alle godt av påminnelser om viktigheten av sunt nettvett!

Jeg tenker litt at det kan være vanskelig å få gjort noe med dette problemet hvis det ikke foregår noe kriminelt, som forføring av mindreårige eller (forsøk på)voldtekter, for da er det kjempeviktig å anmelde, det er de fleste helt enige om.

Ut fra det som skrives her, så er det vanskelig å vite hva som har foregått og hvor alvorlig det er, men tviler ikke på at noen har opplevd noe ubehagelig når det er flere som sier det.

Spesielt til de veldig unge, så vil jeg oppfordre til aldri å møte noen som du ikke vet med sikkerhet er på samme alder som deg selv og på et offentlig sted og med godkjennelse fra foreldre/ foresatte.
Avatar

ansvarlig redaktør

jan 31 2022 - 14:50
Vil oppfordre til å ta problemer vedrørende denne siden her opp med ansvarlig redaktør. Gjentatte meldinger til admin her synes jo ikke å bli tatt på alvor. redaktøren her heter ifølge forsiden her Lene Pettersen, hvis navnet hennes nevnt her blir moderert bort, står det nederst på forsiden. Epostadressen dit eller annen kontaktinformasjon kan en sikkert få ved å skrive til admin her i en "skriv melding til oss" når en er loget inn.

Jo flere henvendelser redaktøren får, jo mer vil det sannsynligvis bli tatt tak i.
Avatar

Landing1

jan 31 2022 - 15:26
Ang. det juridiske her så har nok SDMO sitt på det tørre. At det er et forum for psykisk helse er i så henseende underordnet.
Avatar

Eny...

jan 31 2022 - 15:28
Nei, det jeg synes er demotiverende er måten du behandler de som engasjerer seg i dine problemer.

På amatørradiospråket: over og ut.
Avatar

til de det måtte angå

jan 31 2022 - 17:39
selvsagt og utvilsomt
må vi advare unge jenter/gutter
og/eller de som lett lar seg utnytte
også her og på discord
det finnes mange "ulver" der ute
og dessverre også mange "lam"
altså de begge finnes jo over alt da
det er det absolutt ingen tvil om
men jeg ser ikke hva disse "varslerne"
har som hensikt/intensjon når de henger ut
èn uskyldig og åpen og ærlig mann
på et relativt beskjedent nettsted
i den hele store sammenhengen
synes de bare han er blitt plagsom?
med sitt svært kloke og skarpe intelekt?
og aldri redd for å si/stå for sine meninger?
vel kanskje litt til ettertanke - hva skjer?
altså da tar de jo bare vekk fokus
fra andre mye større nettsteder
så "ulvene" - de som faktisk er det
kan holde tilnærmet risikofritt på
uten at noen bryr seg overhode
synes dere dette er riktig fremgangsmåte?
å la overgripere fritt bade i lette bytter?
og la jenter/kvinner få ødelagt sine liv?
er det slik dere ønsker det hele skal være?
selvsagt ikke så tenk dere litt om da
Avatar

Ulv i styret

jan 31 2022 - 18:30
Hva når ulven sitter i styret - eller eier kanalen; hva da ? Er det:

1. Lett å si ifra om svinerier ?
2. Værre å melde ifra ?
3. Dør kanalen hvis eier/oppretter blir fjernet ?
——————

Hvor mange har ikke sagt ifra her allerede. Og på PM.

En ting er de fleste enige i: at det er fullstendelig forkastelig. Er noen interessert i å møtes live for å diskutere dette ? Velkommen.
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 18:38
Du gjør absolutt alt for å henge ut Ennydagtruer.Det er forkastelig og du er så irriterende.
Avatar

Underlig

jan 31 2022 - 18:55
Det er svært spesielt at det blir fortalt HVEM det skal være her dette kan gjelde, når jeg overhodet ikke har nevnt dette. Tardetsommanhardet aka Ennydag (og mulig andre nick) dras opp av hatten av deg freak (…eller mulig noen andre her - iallfall ikke meg). Der jo du selv som direkte setter søkelyset på vedkommende.

Selv om det er du freak som bringer opp et nick her - og ikke meg - så fortsetter du direkte personangrep fortsetter likevel. Krenk så mye du føler for, sannheter kommer likevel fram for de som er villige til å se igjennom manipulasjon og maktutøvelse.

At slik adferd som nettmisbruk evt tillates av noen her; også kollektivt - er helt bak mål og burde lede til anmeldelse. Kollektivt overgrep, hva synes man om slikt ute i det virkelige liv ? Det er jo straffbart.

Oppfordrer derfor til å ta avstand fra slik adferd hvis det observeres.

Hvorfor slettes tråder her av trådstartere omkring dette temaet ? Det er jo ts selv som sletter. Avslørt er det noe som heter. Selvsagt er det flere sider av en sak, men når det ikke er én sak lengre - men mange uavhengige - så øker troverdigheten hos varslere med dertil redusert til motpart.

Skulle det være slik at det ER vedkommende som DU nevner freak - så er det sanksjoner for slikt. Norges lover med forskrifter/rundskriv; og ikke jeg som regulerer det. Jeg synes bare det er forkastelig å plage andre på denne måten, noe ikke alle deler.
Avatar

Hei

jan 31 2022 - 20:52
Man skal ikke glemme at det er veldig lett å opprette flere brukere her, så flere kan være en. Kvinner kan være veldig utspekulerte også. La oss ikke glemme at det ikke alltid er mannen som er ulven,eller at det kan være to like parter. Jeg har fått smertelig erfart hvordan en snurt kvinne kan gå inn for å ødelegge.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 22:30
Oppfordrer igjen flere til å ta kontakt for å kunne ta denne/disse predatorene. Flere som har erfaringer omkring vedkommende ?

TDSM: dette vet du selv, og en god del som har sett dialoger her.
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 22:54
Du går virkelig inn i dette med hud og hår. Nå synes jeg du skal roe deg. Jeg stiller store spørsmålstegn ved ditt formål.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 23:24
Hva er det med mitt formål du stiller store spørsmålstegn ved ? Du mener trolig at «du stiller spørsmålstegn ved formålet med å få fjernet nettovergrep ? Da mulig ett eller flere spørsmålstegn. Hva er det du synes er så uvanlig merkelig med det Lillebau ? Som indikert i størrelsen på spørsmålstegnet ? Evt flere spørsmålstegn ?

Kan det være at slike overgrep ikke finnes ? Eller kan startes herfra ? Eller kan det være at 7-10 stk har ytret slike meninger ? Kan det være at det skal forstummes ? Kan det være egnet eller uegnet for allerede utsatte sinn å bli utsatt for slike nettovergrep ? Artig å høre hva akkurat du tenker omkring dette.
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

jan 31 2022 - 23:24
Hva er det med mitt formål du stiller store spørsmålstegn ved ? Du mener trolig at «du stiller spørsmålstegn ved formålet med å få fjernet nettovergrep ? Da mulig ett eller flere spørsmålstegn. Hva er det du synes er så uvanlig merkelig med det Lillebau ? Som indikert i størrelsen på spørsmålstegnet ? Evt flere spørsmålstegn ?

Kan det være at slike overgrep ikke finnes ? Eller kan startes herfra ? Eller kan det være at 7-10 stk har ytret slike meninger ? Kan det være at det skal forstummes ? Kan det være egnet eller uegnet for allerede utsatte sinn å bli utsatt for slike nettovergrep ? Artig å høre hva akkurat du tenker omkring dette.
Avatar

Nidelven

jan 31 2022 - 23:41
Viste ikke at det var Nidelven som var moderator på sdmo. Jeg vil ikke gi denne tråden noe mer oppmerksomhet
Avatar

Ignorance is bliss

feb 1 2022 - 07:33
Det hjelper ikke mot urett å lukke øynene, det blir bare værre. Noen velger å hjelpe - andre står å ser på.

Avatar

Lillebau/damefødtpå

feb 1 2022 - 11:05
Nei, ingen av de. Det er noe mer enn antagelser ja.
Avatar

Nidelven

feb 1 2022 - 12:43
Nå startet du jo denne tråden for noe som har skjedd på en discord server:

Sitat Nidelven:

Discord - utilbørlig oppførsel Jan 30 2022 - 22:03 Jeg har blitt kontaktet av folk som opplever krenkelser på en discordkanal med brukere herfra. Blant annet damer/jenter som sjekkes/sjikaneres/maktmisbruk. Hvis det er flere så ta kontakt på pm eller kanaler utenfor her hvis det er ønskelig, for å evt. kunne vurdere reaksjonsformer som kan regulere slik adferd. Predatoradferd kan reguleres ved reaksjoner/sanksjonering. Bevisførsel som skjermdumper og annet foreligger allerede.

Sitat lemmings1:
Re: Discord - utilbørlig oppførsel Jan 30 2022 - 23:34 Nå ble jeg nyskjerrig på hvilken av discord serverne/gruppene det er snakk om her? Da det er flere etter min forståelse. Vet om minst 2 forskjellige og blir ikke sjokkert om er flere forskjellige discord servere/grupper skapt ut ifra denne siden.


Fikk aldri svar på det og om du sitter på så mye bevis så hvorfor ikke bare si navnet på den discord serveren hele tråden du startet gjelder da, for å få en slutt på det? Og du sier du vil at folk gjerne kan ta kontakt selv utenfor dette forumet om ønskelig.


Også et annet sitat fra Nidelven:
Ulv i styret Jan 31 2022 - 18:30 Hva når ulven sitter i styret - eller eier kanalen; hva da ? Er det:

1. Lett å si ifra om svinerier ?
2. Værre å melde ifra ?
3. Dør kanalen hvis eier/oppretter blir fjernet ?
——————

Hvor mange har ikke sagt ifra her allerede. Og på PM.


Svar fra meg på dette blir jo
1. ja man kan si ifra til andre man har blitt kjent med på discorden og høre om de kan gi anonym beskjed til moderator.
2. Samme som nevnt ovenfor i punkt 1
3. Nei, bare gi Mod/eierskap til noen andre.

du startet med discord men så samt like etterpå nevner du... «Hvor mange har ikke sagt ifra her allerede. Og på PM.»
Trodde nå denne tråden dreide seg om opplevelser på en discord server. Samt kort tid etter skriver du et innlegg om...

Sitat Nidelven:
Underlig Jan 31 2022 - 18:55 Det er svært spesielt at det blir fortalt HVEM det skal være her dette kan gjelde, når jeg overhodet ikke har nevnt dette. Tardetsommanhardet aka Ennydag (og mulig andre nick) dras opp av hatten av deg freak (…eller mulig noen andre her - iallfall ikke meg). Der jo du selv som direkte setter søkelyset på vedkommende.

Svaret mitt på dette blir jo da at du nevnte kort tid tidligere i et innslag som påpekte at det tydeligvis dreier seg om noen som enten har lagd discord serveren eller er moderator.
Og når du ikke er villig til å engang nevne navnet på discorden hvor folk vistnok har opplevd det du hevder da så kan man jo begynne å lure på om dette er et skuespill for oppmerksomhet og lage kvalme på et forum som skal tillate personer å søke likesinnede om råd for ting samt forhåpentligvis få et oppløft gjennom rådene gitt.

Jeg personlig mener det er viktig å bygge opp mennesker og ikke bryte ned. Og Om du ringer hjelpetelefonen tror du virkelig at den på andre siden av telefonen er på din egen alder? Nei, ofte er det langt eldre mennesker som sitter på andre siden men det klager du ikke på. Ta f.eks barn som søker hjelp fra f.eks barnevernet. Tror du det er voksne eller barn som kommer og ikke minst hvor mye i media har det ikke blitt avdekket om lovbruddene folk innen barnevernet og barnevernet selv har begått? Finnes det ekle kryp overalt ja. Men er det et grunnlag nok til å generalisere alle under samme oppfatning at en voksen som kanskje har opplevd den samme om så er en traumatisk opplevelse eller noe generelle daglige problemer er ikke av betydning, for den reelle betydningen er at personene uavhengig av alder kan dele den samme opplevelsen og om folk er villige til å prøve å hjelpe ved å gi råd så vil det bli betraktes som å være et kryp? Nei.

Man kan også fjerne folk fra vennelista om er på denne siden så vil man jo ikke få flere pm fra vedkommende mener jeg. Man kan også velge å forlate discord serveren eller blokkere/ignorere de det gjelder der også så vil man ha unnsluppet det problemet også om ikke husker feil.

Men faktumet står jo fortsatt at du fremdeles ikke har sagt navnet på discord serveren det gjelder slik at problemet kan bli tatt hånd om og få en slutt på denne evigvarende problemstillingen som du fremla det som i innlegget ditt på starten av tråden du startet.

Så hva er så navnet på denne problematiske discord serveren?
Avatar

Hei

feb 1 2022 - 12:49
Veldig bra skrevet Lemmings.Så fortell oss Nidelven den såkalte kanalen du snakker om hva er navnet på den siden du har laget så mye styr rundt dette.
Avatar

rett sted

feb 1 2022 - 13:15
Klokka halv ett i går ba admin om at denne diskusjonen blir flyttet dit de synes det hører hjemme, nemlig til dette discord.

Blir det respektert? Nei, dessverre.
Avatar

Hvorfor

feb 1 2022 - 13:21
Hvorfor blir admin her ikke respektert?

Er de for passive?
Avatar

Srubborn

feb 1 2022 - 13:24
Er helt enig med deg. Men lenge før admin ga den beskjeden så spurte jeg jo trådstarter om navnet på den discord serveren nettopp så det kunne bli håndtert der isteden. Men når trådstarter ikke er villig til å oppgi navnet på discord serveren så blir det jo det vanskelig spesielt når trådstarter fremdeles fortsatte eller er du uenig?
Avatar

Re: Discord - utilbørlig oppførsel

feb 1 2022 - 13:27
Vel, jeg synes jo at innlegget kl 12.43 og 12.49 er med på å holde dette i gang.
Avatar

ASD

juli 20 2022 - 23:36
Kan sende deg en link til en discord server som opprinnelig kom fra SDM på melding :) Aktiv og full av alrighte folk.
Til forsiden