Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DiagnoserT Borderliner og ADD, men ikke dokumentert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DiagnoserT Borderliner og ADD, men ikke dokumentert

april 10 2017 - 23:40
For ca 3-4 år siden ble jeg diagnoser bordeline og ADD, men overlegen som utredet meg mente det var ikke nødvendig å dokumentere ADD siden jeg studerte ikke. På den tiden var jeg sykemeldt og fikk AAP. I ettertid kontaktet jeg DPS men fikk beskjed at overlegen hadde sluttet kort tid etter utredningen. Går til en psykiater for samtale (sjeldnere enn før) og sa seg enig om at jeg hadde ADD. Men hvordan kan jeg få dokumentert det? Har noen erfaring eller vet hva jeg kan gjøre?
Har mye problemer på jobben med å fungere, ta i mot beskjeder, utføre arbeidsoppgavene, holde fokus under en samtale. Når man har en psykisk lidelser så vises det ikke, det er det indre som er smertefullt og får folk til å gi opp seg selv..
Avatar

Utredning

april 13 2017 - 23:36
Hvis du får en god utredning gjennom DPS så kan du søke diverse hjelpemidler og tilrettelegging. Evt. få medisiner for det. Du får en legerklæring på hvis du strever med ☺ fikk påvist ADD for to årsiden...
Til forsiden