Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette er ikke ett kristent samfunn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette er ikke ett kristent samfunn

juli 24 2023 - 19:19
Jeg innser nå at jeg har vandret med Jesus uten at jeg har vært klart over det. Jeg har gjort det meste riktig. Selv om jeg ofte er svak og lar sinne bære av sted med meg.

Hat gjør meg bare syk, for hvordan føles det å hate? Det river og sliter i kropp og sinn. Det graver bare ett hull som suger til seg alt av lys til slutt. Da er man fordømt. Men vi kjemper mellom lys og mørke gjennom hele livet.

Jeg har fulgt Jesus om jeg ikke har vært klar over det, gjennom mitt sosialistiske syn, det har ikke de som støtter det kapitalistiske system, fordi dét er djevelens system, kanskje de ikke vet det selv enda, men jeg tror svært mange vil vende seg om, den dagen deres egne barn havner på mentalsykehus og lider og de klarer å forstå at i ett sykt samfunn så blir folk syke.

Ett samfunn som ikke går i trå med det Jesus faktisk står for, slik jeg forstår Jesus, vil ikke kunne ta vare på de menneskene som lever i det på en verdig måte. Dét burde være åpenbart, men mange er fanget i en tåke og tror at de kan finne hjem uten nestekjærlighet. For hva er Jesus? I mine øyne er Jesus, kjærlighet, nestekjærlighet, solidaritet, og parti med de svakeste blant oss.

Dette er ikke ett kristen samfunn slik jeg ser det, langt derifra!
Avatar

Re: Dette er ikke ett kristent samfunn

juli 24 2023 - 21:48
Det er ikke noe samfunn som egentlig er kristent, men det er mange som heldigvis er langt mer "kristne" enn de kunne vært.

Min favoritt er sassy, unge, vestlige kristne som liker best hallelujah-pop-konserter med karismatiske sosse-predikanter og følger Jesus ved å gi noen veldedighets hundrelapper av sin nesten million-lønn.
Avatar

Re: Dette er ikke ett kristent samfunn

juli 24 2023 - 21:54
Hehe :-p

Jesus ville jobbet for å avskaffe dette systemet, dette er djevelens samfunn dette her, gjennomsyret av vold. Vold mot de svakeste, vold mot folket. Hver - eneste - dag! Vi tillater det, vi er syndere som alle en dag skal stå foran Gud, jeg har mitt på det rene i hvert fall!
Avatar

Musicman

juli 25 2023 - 00:55
Dette vet du ingenting om. Og du er så totalt fastlåst i dine egne vrangforestillinger at jeg gidder ikke bruke tid å krefter på å forklare banaliteter for deg lengre.
Til forsiden